20160517

17.5.

Aurinko paistoi aamulla. Marja-leena kävi laittamasa Danielia kouluun aamulla - äiti ja iso-sisko Emilia menivät koulun retkelle Hesan suuntaan. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Efesolaiskirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Menin Mahlulle. Jakelin kutsuja ja hengellistä luettavaa Mahlun-Pajumäen alueelle - enkä vain pelkästään ison tien varteen. Kyse oli NUOTIOILLAN kutsuista, joka on pe. 20.5. klo 18 Mahlun koululla. Tietoa siitä löytyy tuosta blogijutun oikealta puolelta. Tulehan mukaan ja tuo muitakin! 

Kun tulin kotiin, oli Daniel meillä. M-L ollut pyörällä vastassa ja molemmat pyörillä meille. 18 maissa söimme päivällistä - lounas meni siinä samalla.

Denis kävi meillä töistä tullessaan. Joimme kahvit.

Kävin Danielin kanssa urheilukentällä 5 km - minä - "kävelynomaisella" lenkintapaisella. Olisin voinut vähän pidemmältikin kuljeskella, mutta oli viileän tuulinen ilma ja Danielille tuli vähän kylmä olo. Vettäkin tihkutteli välillä.

Tultuamme kotiin, menimme lähimetsikköön ja teimme kumpikin itsellemme vastat. Danielkin teki nopsasti - ja pannankin itse. Saunan laitoimme lämmite kentältä tultuamme, joten ei siinä kauan nokka tohissut kun jo istuimem lauteilla ja ropsuttelimme itseämme uusilla vastoilla. Tuoksut olivat hyvät. Pari kertaa kävimme takapihalla vilvuuttelemassa löylynoton lomassa. Danielilla ja äidillä, sekä Emilialla on ollut puhelinyhteyttä tänään, samoin mummillakin kouluretkeläisten kanssa, sekä Deniksellä heidän ja Danielin kanssa. Heillä kun on ne sellaiset puhelimet, että näkee puhujan myös.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Daniel on meillä yötä. Isä kun lähtee aamulla aikaisin töihin, on täältä parempi lähteä kouluun.

Seurasin Suomen lätkämatsin MM-kisoista Pietarista - ihan vaan Ilta-Lehden uutisten kautta tekstiversiona.

"Elämän suurin murhenäytelmä ei ole vastaamaton vaan rukoilematon rukous" (F. B. Meyer).

Siunausta!

Ps. "Anna tiesi Herran haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee. Hiljenny Herran edessä ja odota häntä" (Ps. 37:5, 7).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti