20160524

24.5.

Tänäänkin aurinko paistoi siniseltä taivaalta - ja het aamusta. Noustessani oli Marja-Leena jo verhojenlaitteluhommissa. Aamupalaa ja kahvia oli mukava nauttia takapihan puolella lintujen laulua ja elämänääniä kuunnellen. Luin siellä myös Kolossalaiskirjettä. 

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneen alakertaan Päivärukoushetkeen - 8 henkeä.

Daniel polkaisi pyörällä koulusta meille. Potkiskelimme jalkapalloa hänen kanssaan taka- ja etupihalla. Välillä heittelimme - ja maalivahti Daniel nappaili palloja kiinni.

M-L kävi hakemassa Emilian koulun jälkeen meille. Halusivat lapset - Daniel jo aikaisemmin - että mummi ruiskuttelee letkulla kylmää vettä päälle. Eilen olivat käyneet jo uimassa Summasessa. 

Takapihalla oli mukava syödä ns. lounastaan.

Takapihalla sitä juotiin kahvia ja toiset söivät pannariakin - Deniskin, joka oli tullut töistä päästyään lapsiaan hakemaan. Minä en syönyt pannaria, niinkuin en maistele muitakaan ns. kahvileipiä. 

Emilia polkaisi isän kanssa Danielin pyörällä kotiin. Äiti haki Danielin töistätulomatkallaan. 

Kävin urheilukentällä 11.2 km "kävelynomaisella" lenkillä. Jaksoissa kävelin. Nopein km oli 5.56. Venyttelin välillä. Oli lämmintä - +24-25. Minulle kuumuus sopii - jostain syystä. Silloin olen kävellyt ennätyksenikin.

Iltapalaa ja kahvia takapihan ilta-auringossa.

Mulikan NUOTIOILTA rakentuu vähän kerrassaan.

"Esteiden raivaaminen Jumala-suhteen tieltä merkitsee jättiläisaskelta kohti eheyttä ja terveyttä. Voimme myös luottaa siihen, että synnintunnustusrukouksen Jumala kuulee aina ja anteeksiantamus on varma. Apostoli Johannes kirjoittaa: "Jos joku kuitenkin syntiä tekee, meillä on isän luona puolustaja, joka on vanhurskas: Jeesus Kristus."

Jaime Cardinal Sin, Manilan katolinen arkkipiispa, jolla oli avainasema People Power -liikkeen vallankumouksessa, kertoi mielellään tarinaa naisesta, joka kävi hänen viikottaisella virallisella audienssillaan kertomassa, että oli saanut Jumalalta viestin. Arkkipiispa torjui hänet monta kertaa, mutta hän tuli aina uudestaan. Viimein arkkipiispa sanoi: "Meillä katolilaisilla on tarkat säännöt Jumalalta tulevia näkyjä ja viestejä varten. Minun on tarkistettava aitoutenne. Haluan että menette kotiin ja kysytte Jumalalta, minkä nimenomaisen synnin olen vastikään tunnustanut luottamuksellisesti. Jos kysytte Jumalalta ja hän kertoo teille vastauksen, tiedän, että näkynne on aito.

Seuraavalla viikolla nainen tuli taas ja arkkipiispa kysyi häneltä hieman hermostuneena: "No, kysyittekö Jumalalta syntiäni?"
"Kysyin."
"Vastasiko hän?"
"Kyllä."
"Mitä hän sanoi?"
"Hän sanoi, ettei muistanut" (Philip Yancey: Vaikuttaako rukous? s. 304, Aikamedia 2008).

Siunausta!

Ps. "Millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan" (Matt. 7:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti