20160526

26.5.

Auringoton päivä - ihan hyvä silti. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin 1. Tessalonikalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

13 haimme Emilian ja Danielin koulun jälkeen ja ajelimme neljästään kylälle syömään Riseen - jossa emme ole aikaisemmin käyneet - ainakaan minä ja M-L. Milka liittyi siellä meidän pöytäseuraamme. Söimme keittolounaan - paitsi tytöt. Kahvit piirakoineen päälle - no suuhunkin meni. Minä nyt en siitä piirakasta voinut nauttia. Kangaskaupan kautta tulimme kotiin - mummi osti kangasta ja aikoo tehdä Emilialle ja Danielille uudet tyynynpäälliset - taitaa, että toivekankaista.

Emilia ja Daniel - minäkin - työntelivät ruohikkoa takapihalla, kunnes menivät muihin hommiin.

Denis haki lapsoset töidensä jälkeen. Menivät urheilukentälle - Danielilla kun oli jalkapalloharkat. Metkin M-L:n kanssa ajelimme kylälle. Menin urheilukentälle 8 km rauhalliselle palauttelulenkille eilisestä hieronnasta. Mummi ja Emilia menivät kaupoille. Kun kauppajutut ja lenkki oli tehty tulimme kotiin. Ei ole satanut, vaikka on ollut sennäköisiä pilviä. +13 lenkin aikaan.

Iltapalaa ja teetä. M-L ompeli tyynyliinoja.

"Jos kerran tahdomme maistaa sitä iloa, mikä täytti Jeesuksen, täytyy meidän sitä etsiä sieltä, mistä hän sen löysi. Ja mistä hän sen löysi? Jumalasta, Jumalan tahdosta ja työstä. Hänen huulensa eivät puhuneet paljon hänen ilostaan Jumalassa, mutta hänen elämänsä todisti siitä. Ja hän tahtoo, että mekin tulemme osallisiksi ilosta (J. Figgis).

Siunausta!

Ps. "Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin" (Joh. 1:29). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti