20160509

9.5.

Hyvät nimipäiväonnittelut meiän Timolle, Aholan Timolle - heille jo menivät aikaisemminkin - sekä serkkupojalle, Uutelän Timolle ja Ståhlin Timolle! Timo nimi on lyhenne nimestä Timoteus, joka tarkoittaa Jumalaa kunnioittava. Hyvä nimi - sitä vain todeksi elelemään - jatkossakin.

Aurinko paistoi siniseltä taivaalta noustessamme uuteen päivään - joka oli maanantai. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Marja-Leena meni Emilian luo heille - ei ollut koulussa kun oli oksennellut. Minä kannoin keinutuolin etupihan puolelle aurinkoon. Luin 2. Korinttolaiskirjettä. Rukoilin - myöskin auringossa käveleskellen. Kovalla nopeudella vihreys lisääntyy - on se kaunista. Linnut lauleskelivat.

Ollessani vielä ulkona keinutuolissa, saapuivat M-L, Emilia ja Daniel - joka oli päässyt koulusta - meille. Olivat ennättäneet käydä jo kylälläkin asioilla. Otin aikaa, kun Emilia ja Daniel juoksivat talon ympäri - Daniel useammankin kerran. Emilialla ei vielä hyvä olo pahoinvoinnin jälkeen. Daniel vielä kirmaisi muutaman lenkin etupihan laajalla nurmellakin ja minä otin aikoja. Tikkaakin heittelimme vähän Danielin kanssa. 

Söimme. Lapset menivät etupihan nurmikolle syömään mummin tekemiä eväitä ja mehua juomaan. 

Terhi-Marja kävi hakemassa lapsosensa töistä tullessaan.

Kävin aurinkoisella urheilukentällä - lienee ollut 22 astetta - 6.4 km "kävelynomaisella" lenkillä. Nopeimmatkin km:t olivat vain 6.58., 7.01., 7.02.

Palattuani lenkiltä oli M-L pesemässä pöytää ja tuoleja - muovisia - takapihalla. Siellähän sitä on aina mukava istuskella.

Lienee ollut 19 jälkeen kun Timo, Pia ja Milena tulivat. Olivat autoa palauttamassa "Terheille". Heillä on nyt itsellä toinen pieni - "kauppakassi" - auto. Toista kun Timo tarvitsee työssä käydessään. Laitoin saunan lämmite. Pianhan sitä jo lauteilla vastaa heiluttelimme Timon kanssa. Söimme iltapalaa, ennenkuin lähtivät. Milenakin puhuu yhä enemmän. Veikeä pieni tyttönen.

Seurailin printtimedian puolelta Suomen ottelun etenemistä jääkiekon MM-kisoista.

Tänään olen ksaillut "nuotioiltapalapeliä" - ts. pyrkinyt jakamaan tehtäviä/löytämään ihmisiä Mahlun koulun pihalla pe. 20.5. klo 18 olevan NUOTIOILLAN vastuisiin. Hyvinhän niitä on löytynyt. Tulehan nuotiolle! Tuossa blogijutun oikealla puolella alustavaa infoa illasta.

"Mitä enemmän arvovaltaa joku luulee omaavansa, sitä vähemmän hänellä sitä on." 
 (WATCHMAN NEE) 

"On helpompi vaeltaa sellaisen ihmisen kanssa, jolla on väärät mielipiteet, mutta oikea asenne kuin sellaisen kanssa, jolla on oikeat mielipiteet, mutta väärät asenteet." 
(TUNTEMATON)
"Mikään ei ole liian suurta Jumalalle. Eikä ole niin pientä, etteikö Hän voisi sen kautta tehdä suuria." (TUNTEMATON)

"Jumala ei halua nähdä, kuinka innokkaasti me saarnaamme evankeliumia tai kuinka halukkaita me olemme palvelemaan Häntä; Hän haluaa nähdä kuinka tottelevaisia me olemme." (WATCHMAN NEE)

(Kristityn kasvu nro 3, toimittanut Daniel Nylund, s. 109, 117, 123.)

Siunausta!

Ps. "Teille herra antakoon yhä enemmän ja runsaammin rakkautta toisianne kohtaan ja kaikkia kohtaan" (1. Tess. 3:12).

                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti