20160531

31.5.

Siinähän se meni toukokuu - viimeistä päivää eletään. Kuitenkaan sitä, milloin viimeistä päivää eletään, ei ole meille ilmoitettu - eli on oltava valmiina lähtöön joka hetki. Tärkein valmiina olon syy on se, että kun täältä lähdemme, olemme menossa taivaaseen. Siihen valmiina oloon tarvitaan usko Jeesukseen. Suosittelen!

Päivä oli mukavan lämpöinen heti aamusta pitäen - ja olihan se helteistä koko päivän. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia - takapihan puolellahan sitä tällaisilla säillä. Siellä lujin myös 2. Tessalonikalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

11:ksi ajelin jatkamaan rukousta helluntairukoushuoneen alakertaan, Päivärukoushetkeen - 12 rukoilijaa.

Päivärukoushetkestä ajelin suoraan hakemaan Danielin meille koulun jälkeen.

Tyhjensimme pressusaunan kiukaan pöntön kivistä ja kannoimme uuden tynnyrin entisen paikalle. Entinen oli aikansa elellyt.

Teimme tulet takapihan laavun tulipaikkaan ja paistelimme makkaroita, joita salaatin kanssa söimme.

Daniel ajaa hurruutteli pienellä "nöpöllään" pitkin pihapiiriä. Minä laitoin pressusaunan lauteiden katkenneen jalkapuun tilalle uuden - sellaisen tyyliin sopivasti sopivan alkeellisen näköisen. Se on tämä pressusauna kaiken kaikkiaan vähän sen näköinen ja -oloinen, että "äidinpoikien" ja kovin "tiptop"-miesten sielu ei taida oikein tykätä - mutta kun itelle tekee ja ite tykkää...

Terhi-Marja kävi töistä tullessaan hakemassa Danielin meiltä.

Menin mukavan lämpimälle - +24-26 mitä lienee ollut - urheilukentälle 12.6 km "kävelynomaiselle" lenkille. Nopein kilometri oli 6.30 min. paikkeilla. Danielkin tuli sinne jalkapalloharjoituksiin. Viheriöllä oli myös jalkapallo-otteluja käynnisssä. Katsojiakin oli. Rata oli minun käytössäni.

Palattuani kotiin piti ottaa iltapalaa vähän normaalia aikaisemmin.

Tein jonkinlaisen kutsun Mulikan nuotioiltaa varten.

"Lähetystyö on seurakunnan tärkein tehtävä maan päällä. Sen opettaa meille Herran Jeesuksen viimeinen käsky. Hän on pää, ja hän on tehnyt itsensä riippuvaiseksi ruumiistaan ja jäsenistään, joita ilman hän ei voi työtään suorittaa (1. Kor. 12:21). Enkö siis minäkin Kristuksen ruumiin ja seurakunnan jäsenenä antautuisi ottamaan osaa tähän työhön, jotta päämäärä saavutettaisiin?
 ... Lähetystyö on pyhempää ja ihanampaa kuin aavistatkaan. Siihen liittyy enemmän siunausta, kuin huomaatkaan. Hengellinen elämäsi riippuu siitä suuremmassa määrin, kuin käsittää voit" (Andrew Murray).

Siunausta!

Ps. "Jokainen, joka on totuudesta, kuulee minun ääneni" (Joh. 18:37). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti