20160529

29.5.

Nousin hyvissä ajoin ja söin aamupalaa, sekä join kahvia. Luin 1. Tessalonikalaiskirjettä. Kahvia pulloon ja kamat autoon. Lähdimme 7 aikaan meiltä yhden naapuripaikkakuntalaisen miehen kanssa kilpailuihin Etelä-Suomeen. Tähtihoviss ryyppäilimme kahvit Heinolan tienovilla - tai ennen.

Matkalla tuli matkakaverilleni ajatus, että voisimmeko kiekata Nurmijärven kautta, kun hänen veljensä asuu siellä. Tehimmä niin. Joimme siellä kahvit. Sain puhua talon isännälle ja emännälle evankeliumia ja todistaa, sekä rukoilla miehen puolesta ihan kätten päällepanemisin - erityisesti hänen terveytensä puolesta. Annoin heille myös Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosen. 

Jatkoimme määränpäähämme - kansallisiin yleisurheilukilpailuihin. Lajini - 3000 m kilpakävely - alkoi klo 14.40. Sijoitus toinen. Hävisin voittajalle alle 5 sek. Oli ihan kysymysmerkki kohdallani, miten kävely kulkee - sillä lenkillä tapahtuneet "kellon vilkuilut" eivät ole olleet kovinkaan rohkaisevia. En osannut odottaa niinkään hyvää aikaa kuin tuli - 18.32 ja jotain. Eli, ts. kilpailu oli hyvin "toivoa antava". Toivoin etukäteen, että olisi vaikkapa hellettä kilpailun aikana - ja olikin juuri silloin aika hyvä auringonpaiste ja lämmintä. 
Jos sitten ajattelen luultavasti paljon tärkeämpää asiaa, kuin tämä itse kilpailu, niin sain joidenkin kanssa puhua pelastuksesta ja myös antaa Jumalalla on sinulle asiaa -vihkosen.
Palkintojenjaosn jälkeen hyppäsimme "koslaan" ja ajelimme takaisin kotiin. Kävin syömässä Lahden kohdilla. Kotona olin aika myöhään. Laitoin kuitenkin vielä saunan lämmite ja kävin ropsuttelemassa vastalla pintaan - ja tietenkin vilvuuttelemassa hiljaisen rauhallisella takapihalla. Saattoi jonkin linnun laulu kuulua ja itikoitakin oli. Marja-Leena oli mennyt jo nukkumaan kun kotiuduin.

"Jumala ei ole suinkaan tarkoittanut tätä elämää lepopaikaksemme. Maallinen elämämme on oikein arvioituna vain suuren kuninkaan tie, jota myöten meidän on ponnisteltava eteenpäin saavuttamaan iäisiä voittoja" (Talmage).

Siunausta!

Ps. "Joka voittaa, se näin puetaan valkeisiin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeään elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä" (Ilm. 3:5).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti