20160528

28.5.

Noustessamme oli vielä harmaata, mutta kuivaa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Rauhallista lauantaita vieteltiin. Luin 1. Tessalonikalaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

13:ksi menin urheilukentälle. Siellä alkoivat Danielin joukkueella jalkapallomatsit. Ekan pelin hävisivät. Toisen voittivat. Daniel maalilla - ja välillä kentälläkin. Danielin äiti, isä ja siskokin olivat katsomassa matsia. Minä hissukseen - ja välillä vähän pyrähdellenkin - käveleskelin rataa sillä puolella, jossa Danielin maali oli. Pelimiehiähän siellä kasvaa. Yhteensä 5.4 km. Käväisin välillä kaupassakin. M-L kävi Kusiaismäen suunnalla lenkillä.

Palailtuani kentältä kotiin söimme pian - pannulla paistettua kuhaa ja ahventa, sipulia, valkosipulia, höyrytettyä parsaa ja salaattia. Jälkiruuaksi kahvit.

Ennen 18 kävin saunassa vastaa heiluttelemassa. Mukava oli vilvuutella välillä takapihan puolella kun aurinko oli helähtänyt paistamaan siniseltä taivaalta.

Terolta tuli video jalkapallomatsista, jossa Nooa torjui rankkarin oikein tyylikkäästi ja hänen joukkueensa pääsi jatkoon. Komea suoritus.

Laitoin vähiä kamppeita reppuun huomista reissua varten - ja vähän aamupalaakin valmiiksi, ettei tarvitse nousta niin aikaisin.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"Kauniit ajatukset ja sanat Vapahtajasta eivät tuo meille voimaa, vaan todellinen uskon yhteys häneen" (W. Rudin).

Siunausta!

Ps. "Hän on meidän rauhamme" (Ef. 2:14).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti