20160810

10.8.

Mukavan aurinkoinen elokuinen aamu tämäkin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Marja-Leena kävi hakemassa sisarukset - Emilian ja Danielin heiltä meille. Luin Apostolien tekoja. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme neljisin kylällä - mummi ja Emilia kauppa-asioilla, minä ja Daniel urheilukentällä. Tuuleskeli, mutta ei kylmästi. Kävelin 5 km - Danielkin liki 3 km. Hän liikkuu aika vaivattomasti eteenpäin. Kun kaupassakävijät ajoivat parkkipaikalle lopetimme lenkkeilyn. Lapsille jätski maistui - saqnotaan nyt vaikkapa että viimeisen kesälomapäivän kunniaksi, sillä huomenna alkaa koulu.

Kävin Harrilla monistuttamassa nuotioiltakutsuja.

Söimme hyvää ruokaa neljisin.

Terhi-Marja haki lapset töistä tullessaan. Tänään Danielilla kaksi jalkapallo-ottelua Äänekoskella heidän sarjassaan. Sinne taitavat mennä koko perheenä.

Pääsin parturiin - ja ihan kotona ilmaiseksi.

18.30:ksi ajelimme M-L:n kanssa Herran kohtaasmisen iltaan helluntairukoushuoneelle. Timo Ahola johteli, Paavo Järvinen puhui ja johti rukouspalveluun. Linda Riihinen lauloi ylistyslauluja.

Minulla oli kokouksessa mukana nuotioiltakutsuja, joita tilaisuuden lopussa jakelin ihmisille, että saavat jakaa ihmisille. Ihan mukavasti niitä menikin. Joidenkin muidenkin asioiden osalta "nuotioilta eteni" tänään.

Palattuamme kotiin kokouksesta söimme iltapalaa ja joimme teetä. Lämpötila ulkona alle +15.

"Ne, jotka rakastavat toisiaan Herrassa, eivät milloinkaan näe toisiaan "viimeistä kertaa" (Tuntematon).

Siunausta!

Ps. "Jumalan valtakunta on sisällisesti teissä" (Luuk. 17:21).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti