20160824

24.8.

Sehän oli aika aurinkoinen sää kun noustiin "jalan viljaan". Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä esirukouksia.

Kirjoittelin SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteinen rukousrintama, Rintamapostin nro 3. Minulta menee aina oma aikansa tällaisten tekemiseen. Pidän kuitenkin tärkeänä yhteisen rukousrintaman syntymisen asiaa. Se on sitä ydintä - ykkösasiaa - jota meidän uskovien on ensiksi ja jatkuvasti tehtävä. Suurin osa tuosta postista menee s-postina, mutta n. 25 myös tavallisena postina. Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan rukousrintamaan, niin tee se. Pyydä myös muita mukaan. Jos näin teet, teet arvokasta työtä. Syksyn mittaan on tarkoituksena pitää myös SAARIJÄRVI RUKOILEE -tilaisuus.

14 kävin hakemassa Emilian ja Danielin koulun jälkeen meille. Emilia kaatui pyörän kanssa ojaan koulusta tullessaan ja meni ojaan. Uuteen kenkään tuli reikä, samoin sukkaan. Voi, voi. Hyvä kuitenkin, että ei käynyt pahemmin.

Söimme neljisin. Aurinkoista.

Terhi-Marja haki lapset töistä tullessaan. 

19:ksi ajelin helluntaiseurakunnan rukoushuoneelle rukousiltaan - 10 henkeä. Menomatkalla tiputin Rintamaposti -kirjeet postilaatikkoon.

Iltapalaa ja teetä.

"Pidä Jeesus uskollisimpana ystävänäsi! Hän voi tehdä kaiken puolestasi. Kerro hänelle jokainen kiusaus, jokainen ilo, jokainen suru. Ole alituisesti yhteydessä hänen kanssaan, niin että sinua aivan odottamatta kohtaava tapaus yllättää sinut hänen yhteydessään. Sinun ei tarvitse peljätä mitään, kun hän on kanssasi.
Jos sielusi suhde Jumalaan on hyvä, niin ei mikään onnettomuus, sairaus, vaino, ei mikään vaara tai vihollinen voi aiheuttaa sinulle mitään todellista pahaa. Jos olet Jeesuksessa ja sinulla on syntien anteeksiantamus ja rauha hänen kauttaan, niin hän on myös velvollinen pelastamaan sinut kaikesta hädästä ja varjelemaan sinut iankaikkiseen elämään" (Talmage).

Siunausta!

Ps. "Kärsi vaivaa niin kuin ainakin jalo Kristuksen Jeesuksen sotamies" (2. Tim. 2:3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti