20160802

2.8.

Aurinkoinen aamu. Daniel nukkui meillä taas edellisen yön. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Kävin hakemassa Emilian heiltä meille. Tytöllä oli kovasti tavaraa mukana, jotka laittooui takapaksiin. Saattoi hyvin leikkiä kotia. Autokin piti peruuttaa ihan oven eteen, että sai tavarat hyvin sisälle - no, suurin syy siihen oli sade.

10 alkoi lähetys Suomi tulessa -tapahtumasta Helsingistä. Sitähän piti seurata. Minun hengellisen käsityskykyni mukaan Rodney Howard-Browne julisti voimallista Jumalan Sanaa.

14.30 menin urheiluhierojan käsiin. Palattuani söin minäkin - toiset olivat sen tehneet jo.

Satoi kovasti ja ukkonen jyrisi.

Terhi-Marja haki lapset meiltä töistä tullessaan - Danielkin meni taas välillä käymään kotona.

18-19 välillä laitoin pressusaunan kiukaan lämmite. Oli nääs Danielin kanssa puhetta, että tänään kävisimme pressusaunassa. Tein Danielille pienen - kuin varsanhännän - vastan.

Denis, Terhi-Marja, Emilia ja Daniel tulivat meille kun viimeiset puut kiukaan alla olivat jo punaisina hiilinä. Samoihin aikoihin tulivat Timo ja Milenakin - jotka eivät tienneet saunomisesta mitään. He olivat käyneet Laurilta hakemassa tynnyreitä talon nurkille sadevesiastioiksi. Niinpä sitten menimme miehissä - Denis, Timo, Daniel ja minä - pressusaunan löylyihin. Muut eivät tunteneet kutsumusta vastalla kylpemiseen kuin minä ja Daniel. Välillä vilvuuttelimme takapihalla. Emilia leikki Milenan kanssa.

Seurasimme M-L:n kanssa klo 19 alkanutta lähetystä Suomi tulessa -tapahtumasta helsingin jäähallista netin kautta. Suoraa ja hyvää julistusta Rodney Howard-Brownelta. Huomenna ja perjantaina tulee sieltä vielä lähetykset, joita voi seurata TV7Plussan ja TV7:n kautta. Netistä olemme seuranneet. Mielestäni hengellistä elämää uudistavia tilaisuuksia - eivät siis uskonnollisia tilaisuuksia.

Siunausta!

Ps. "Iloitkaa aina herrassa" (Fil. 4:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti