20160818

18.8.

Marja-leena lähti sängystä ennen minua ja meni asioille kylälle. Minäkin siitä kohta vedin luuni pystyasentoon - ja eikun kahvinkeittoon. Siinähän sitä sitten aamupalalla ja kahvilla tuli päivää aloiteltua. Luin Apostolien tekoja.

Järjestin Syystulien kutsu -teemalla NUOTIOILLAN Kannonkosken torille. Se on - jHs - torstaina 1.9.2016. klo 18. Jos sinua vähänkin kiinnostaa ihmisten iankaikkinen kohtalo, niin pyydän: Rukoile senkin illan puolesta - ja aloita jo nyt. Muista rukouksin myös Elotulet kutsuvat -teemalla olevaa NUOTIOILTAA, joka on huomenna - pe. 19.8.2016. klo 18 Saarijärven torilla. Näitä iltoja emme järjestä pelkästään hyvien lettujen, nokipannukahvien ja makkaroiden vuoksi. Ei, vaan siksi, että ihmiset voisivat olla kerran Jumalan taivaassa. Sinne kun ei kukaan pääse muuten kuin uskomalla Jeesukseen henkilökohtaisena Vapahtajanaan ja Herranaan. Haluathan olla mukana työssä - evankeliumintyössä - jota Jeesus itse käski meidät tekemään.

Kun M-L tuli kylältä - jossa kävi kaupoissa mm. ostamassa tarpeita huomista nuotioiltaa varten - luki hän kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin hakemassa Emilian ja Danielin koulun jälkeen meille. Emilia se reippaasti toimittelee tarvittavat asiat puhelimella.  Samalla reissulla otin Paavon - Pitkäsen - kärryn auton perään. Se kärry kun jouti tänään käyttöön. Se toisen Paavon - Pietilän - kärry olisi joutanut vasta tänään. Ja taisipa sille olla jo toinenkin käyttäjä. Otimme M-L:n kyytiin matkalta - oli nääs pienellä kävelyreissulla.

Söimme.

Ruuan jälkeen ajelin helluntairukoushuoneen varastolle, jonne olimme Rantalan Jussin kanssa sopineet kohtaamisen. Nostelimme penkkejä "ison liudan" kärryyn, telttakojun, pöytiä, sekä tuoleja niiden ympärille laitettavaksi. Huomenna niitä kaikkia olisi tarkoitus käyttää torilla nuotioillassa. Aamupuoli oli kaunis, mutta iltapuolella satoi.

Tuotuani kalustokuorman pihaamme lähdin kylälle uudestaan. Kävin yhdessä paikassa onnittelureissulla - Satulla ja Samulilla - onnittelemassa pienokaisen syntymän johdosta ja valmistumisesta. Niissä molemmissa tosin "vähän viiveellä" - mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olihan minulla vähän muutakin asiaa.

Palattuani kotiin, oli M-L mennyt kävelylenkille - se on oikein hyvä asia ja saakoon vain jatkoa. 

Kävin urheilukentällä 8.2 km "kävelynomaisella lenkillä, jolla koetin keskittyä kävelytekniikkaan. Danielkin oli joukkueensa kanssa jalkapalloharjoituiksissa. Lenkin lopussa alkoi sataa kovasti.

Palattuani lenkiltä oli M-L katsomassa netin kautta Open fest -kokoussarjan tilaisuutta, jossa puhui Patrick Tiainen. Minäkin sitä siinä seuraamaan - oli terveellistä kuultavaa.

Iltapalaa ja teetä.

"On ihmeellinen ero työn ja hedelmän välillä. Työ on kuollutta, mutta hedelmä on elävä. Oksa viinipuussa ei itse huolehdi auringonpaisteesta eikä sateesta. Ei, se lepää viinipuussa, ja kun oikea hetki on tullut, löydetään siinä oikealla tavalla oikea hedelmä. Näin pysykäämme Herrassa Kristuksessa" (J. Hudson Taylor).

Siunausta!

Ps. "Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!" (Joh. 1:29).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti