20160807

7.8.

Aurinkoiseen aamuun sai herätä tänä sunnuntaina. Marja-Leena oli mennyt jo aikaisemmin Terhi-Marjan kyydissä helluntairukoushuoneelle valmistelemaan tarjoiluja päivän tilaisuuteen. Noustuani söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Apostolien tekoja.

10:ksi menin kylälle kun silloin aukeni kauppa, josta minun piti ostaa tarvikkeita tarjoilua varten. Siellä tapasin "omia" - Pia, Milka ja Milena olivat myös samaan aikaan osuneet ostoksille.

Rukoushuoneella menin 10 alkaneeseen rukoushetkeen, alakerrassa. 12-13 rukoilijaa.

Klo 11 alkoi Ehtoollisjuhla yläkerran salissa. Ann-Niina Turunen johti sen. Mika Turunen saarnasi. Oli hyvä tilaisuus - juhla. Osallistuimme Ehtoolliseen - eli Herran pöytään. Tilaisuuden jälkeen astelimme alakertaan M-L:n ja T-M:n tarjoamille lähetyskahveille. Kuulin, että lähetystyölle kertyi yli 400 euroa.

Kokouksen jälkeen ajelin kotiin. Vaihdettuani lenkkivaatteet ylle ajelin 10 km "kävelynomaiselle" lenkille aurinkoiselle urheilukentälle. Välillä kävin Sokkarilla - en tosin ostoksilla, vaan vessassa. Kun astelin sinne, kuului kassojen kaupanpuoleiselta puolelta Emilian oikein kuuluva huuto: "Vaaaariii!". Olivat äidin ja pikkuveleljen kanssa ostoksilla. Oliosipa sitä itsekin noin estoton. Jatkoin lenkkiäni. Neljä viimeistä kilometriä askelsin km-ajoin 6.45., 7.06., 7.00., 7.07. Muut olivat vielä hitaampia.

Palattuani kotiin oli M-L:kin jo selvinnyt kotiin tarjoiluhommista. Söimme.

Katselimme ja seurasimme TV7:n arkistosta, netin kautta, heinäkuussa Laxjohkassa ollutta Pohjoisten kansojen konferenssia - jota emme voineet seurata silloin kun se oli, koska olimme juuri samaan aikaan Enontekiöllä Kalottikonferenssissa.

Iltapalaa.

Vähän olympialaisiakin tuli silmätyksi.

"Jos seurustelet Jumalan ja taivaallisten asiain parissa, niin mielesi muuttuu hengelliseksi ja taivaalliseksi, mutta jos puuhailet vain maan ja maailman kanssa, muutut maallis- ja maailmallismieliseksi" (C. H. Bogatzky).

Siunausta!

Ps. "Näin sanoo Korkea ja Ylhäinen, iankaikkinen ja pyhä: Minä asun korkeudessa ja pyhyydessä ja niitten tykönä, joilla on särjetty ja nöyrä henki" (Jes. 57:15).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti