20160817

17.8.

Marja-Leena meni jo lenkille kävelemään ennenkuin minä nousin. Join kahvia ja söin aamupalaa. Luin Apostolien tekoja. Palattuaan lenkiltä luki M-L kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

M-L teki mm. pizzaa.

Hain Emilian ja Danielin koulun jälkeen meille. Aurinko paistoi kauniisti.

Söimme - myöskin kahdenlaista pizzaa. Olivat hyviä.

Kävin Paavolta kysymässä peräkärryä lainaan perjantaiksi - että saapi ajella penkkejä, yms. torille nuotioiltaa varten. Samalla sain nähdä Paavon tekemän kodan - jota vieläkin rakenteli. Ei sitä nyt kuiten niin pitkään rakenneta kuin Iisakin kirkkoa. Hieno "kotatempeli" - ei ole kirotusvire. Yksi toinenkin veli oli siellä käymässä - siinä yhdessä raatailimme. Samalla reissulla jakelin nuotioiltakutsuja. Sekin lähenee - se NUOTIOILTA. Tulehan tulille - infoa löytyy tuosta blogijutun oikealta puolelta.

Kävin 8.3 km "kävelynomaisella" lenkillä Tarvaalan suunnassa. Aurinkoista ja lämmintä.

Ajelin Rukousiltaan 19:ksi helluntairukoushuoneelle - 9 rukoilijaa.

Tuli jostain mieleeni vanhat "sanonnat": Mene seurakunnan musiikkijulaan - näet miten suosittu seurakunta on. Mene seurakunnan sunnuntaikokoukseen - näet miten suosittu sen pastori on. Mene seurakunnan rukouskokoukseen - näet miten suosittu Jeesus on.

Palailtuani kotiin oli M-L katselemassa netin kautta OPEN FEST -tapahtumaa. Patrick Tiainen oli juuri puhumassa. Ihmisiä halusi tulla uskoon.

Iltapalaa ja teetä.

"Älä sure tulevia, älä itke sitä mikä katoaa. Mutta pidä huoli siitä, ettet kadota itseäsi, ja itke, jos ajelehdit ajan virrassa kantamatta taivasta sielussasi" (Schleiermacher).

Siunausta!

Ps. "Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu" (Ps. 23.1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti