20160808

8.8.

Aurinkoista ja lämmintä noustessamme. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja.

Kävin hakemassa Emilian ja Danielin heiltä meille. 

Eräs henkilö toi meille mustikoita - ostimme niitä. 

Potkiskelimme jonkin aikaa Emilian ja Danielin kanssa jalkapalloa etupihan nurmikolla - Danielin kanssa pidempään.

Kävimme kylällä Emilian ja Danielin kanssa syömässä - he kebab ranskalaiset ja minä kebab salaatin. Terassilla istuskelimme - söimme ja katselimme elämänmenoa keskustassa.

M-L luki kohdan hartauskirjasta.

Tänään olen tehnyt valmisteluja torilla pe. 19.8. klo 18 olevaa Elotulet kutsuvat - NUOTIOILTAA varten - pikkuhiljaa se rakentuu. Pyydäthän kanssani illalle Jumalan kaikinpuolista siunausta! Pyydämme myös hyvää säätä sille illalle.

Terhi-Marja haki lapsensa töistä tullessaan.

Menin M-L:n kanssa kylälle - lenkille urheilukentälle - kun hän meni kaupoille, ym. asioilleen. Tein 10 km "kävelynomaisen" lenkin parin kilometrin jaksoissa. Vähän väleissä venyttelinkin. Nopeimmat km:t olivat 6.01 ja 6.45. Aurinkoista ja lämmintä - kenties +21-22 mennessäni.

"Jos uskoen omistamme kristuksen työn itsellemme, niin se muuttaa koko elämämme. Ja on vain yksi tapa, millä voimme osoittaa Jumalalle kiitollisuuttamme: laajennamme niitä oikeuksia, joita hänellä on meihin, ja hänen avullaan pyrimme siihen, että elämämme tulee sopusointuun Jeesuksen rukouksen kanssa: Isä kirkasta nimesi!" (A. de Loes).

Siunausta!

Ps. "Millä mitalla te mittaatte, sillä teille mitataan" (Matt. 7:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti