20160831

31.8.

Tänäkin aamuna Marja-Leena meni laittamaan Emiliaa ja Danielia kouluun. Syötyämme aamupalaa ja juotuamme kahvia luin Apostolien tekoja. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

9.30:ksi ajelimme M-L:n kanssa urheilukentälle seuraamaan Saarijärven koululaisten - ala-asteiden, paitsi herajärven koulu - yleisurheilukilpailuja. Viisi ala-astetta. Emilia ja Danielkin siellä olivat kilpailemassa. Emilia pinkaisi 60 m. Daniel samoin ja vielä lisäksi kovan 600 m. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta.

Käytyämme pankissa, menimme Emilian ja Danielin kanssa, vaikkapa nyt kisojen kunniaksi - mummi ja vaari - kebab-pizzeriaan. Me muuta otimme kekabit, paitsi mummi, joka otti tavallisen ruuan - olihan sielläkin sellainen lounas tarjolla. Sitten ajelimme meille.

Kävin hakemassa Pitkäsen Paavolta peräkärryn lainaan ja ajelin helluntairukoushuoneelle, jossa lastasimme, Rantalan Jussin kanssa, penkit, ym. tarvikkeet kyytiinm huomista nuotioiltaa varten. Kiitos Jussille. Toin kaluston pihaan odottamaan. Emilia ja Daniel olivat menneet kotiin ja M-L:kin lähtenyt lenkille.

Menin urheilukentälle 8 km "kävelynomaiselle" lenkille. Viimeisen kilometrin menin vähän lujempaa - 6.23 min. Ihanhan siinä tuli palava. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta. N. parin 
kilometrin välein aina venyttelin jonkin verran.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan - 13 henkeä. Jälleen siunasivat yhden ihmisen seurakuntaan. 

Palattuani kotiin laitoin pari kynttilää palamaan ja söin iltapalaa.

"Jotta voisimme tulla siunaukseksi toisille, on meidän ennen kaikkea itse koettava elävästi ja yhä enemmän sitä elämää, jota toisissa haluamme herättää; itse tunnettava syntimme, jos toisissa tahdomme vaikuttaa synnintuntoa; itse uskottava ja elettävä Kristuksessa, jos toivomme toisissa sytyttävämme uskoa ja elämää; itse harjoitettava lihan kuolettamista ja kaikkea pyhitystä, jotta siunauksellisesti voisimme siitä muille puhua. Elämä yksin saa aikaan elämää, vain henki synnyttää henkeä. Missä Jumalan Henki asuu, se myös on voimallinen ja vaikuttaa. Tässä on salaisuus toimittaessa siunauksellisesti muiden hyväksi" (C. O. Rosenius).

Siunausta!

Ps. "Katsokaa siis tarkoin, kuinka vaellatte... niinkuin viisaat, ja ottakaa vaari oikeasta hetkestä" (Ef. 5:15,16).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti