20160820

20.8.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Lahtelan Samulille ja Peiposen Samulille vielä täskii!

Noustuamme uuteen päivään oli aurinkoista. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme lenkillä. Minä Tarvaalan suunnassa "kävelynomaisella" lenkillä ja M-L oman lenkkinsä. Oli aurinkoista ja lämmintä.

Söimme.

16:ksi ajelin Kintauksen kautta Kuohulle, jossa oli menossa telttakokoussarja. Loppumatkasta ja telttakokouksen alkupuolella satoi kovasti. Telttaan mentyäni tapasin opiskelukaverin - Raijan - yli 40 v takaa. En tuntenut, ennen kuin hän sanoi kuka oli. Tämän illan johteli Vertaisen Veikko. Lauluja lauloimme Mervin kitarasäestyksellä. Intialainen sisar todisti. Intialainen ryhmä lauloi. Minut oli kutsuttu puhumaan tähän iltaan. Niinpä puhuin sydämelläni olevasta asiasta. Veikko halusi jakaa paikalla oleville vihkosiani: Jumalalla on sinulle asiaa.

Tilaisuuden jälkeen ajelin Haarasenmäelle, Hoikkaan, jossa oli klo 18 tilaisuus. Puolisen tuntia myöhästyin. Kuusjärven Timo oli ennättänyt jo esiintyä. Takalon Martti, Puustellin Ninni ja Paanasen J-P olivat juuri esiintymässä kun menin. Eija Merilä esiintyi sen jälkeen. Sitten oli väliaika ja kahvitarjoilu. Mukavat tilat tällaisiin juttuihin Haarasenmäessä. Kahvin jälkeen olisi ollut vielä Kristian-elokuva -esitys. Lähdin kahvin jälkeen kotia kohti. Pieni Milena-neitikin oli siellä tilaisuudessa mukana. Vilkutteli kun lähdimme pois päin.

Palattuani kotiin oli M-L aloittelemassa katsomaan Open fest -kokoussarjan tilaisuutta. Minäkin aloin. Samalla teetä juoskennellen ja pannukakkua ja pizzaa sen kanssa pureskellen. Mitenkähän net sokerit? Erinomaisen evankeelinen puhe Patrick Tiaisella.

"Jumalalle ei ole mikään vähäistä, ei kukaan huomaamaton; kaikki mikä täyttää paikkansa hänen suuressa maailmansuunnitelmassaan, on pyhää, ja sillä on korkea arvo. Ei yksikään ihminen ole ilman paikkaa. Mutta sen täyttäminen on Jumalan silmissä ainoa tosi suuruus.
Kaikille meille uskomillaan leivisköillä Jumala ei tarkoita omaa kunniaamme, vaan toisten palvelemista. Hän ei myöskään arvostele meitä antamiensa lahjojen suuruuden ja määrän, vaan uskollisuutemme mukaan" (F. W. Farrar).

Siunausta!

Ps. "Herra, Herra on iankaikkinen kallio" (Jes. 26:4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti