20160803

3.8.

Sydämelliset syntymäpäiväonnittelut vielä täskii Lapin miehelle, Leppäjärven Reinolle! Siunausta tuleviin vuosiin!

Noustessani uuteen päivään oli Marja-Leena jo mennyt kylälle kauppa-asioille. Söimme Danielin - joka oli meillä edellisenkin yön - kanssa aamupalaa. Kahviahan sitä myös. M-L haki Emilian heiltä meille myös, yhdessä olivat sitten kauppareissulla. 

Seurattiin Suomi tulessa tilaisuutta helsingin Jäähallista TV7:n kautta netistä. Hyvää oli kuultavaa. 

Jouduin kuitenkin jättämään lähetyksen seuraamisen kesken, koska lähdimme Danielin kanssa keräämään Mäkisen Tapanilta punaisia viinimarjoja sangollisen. Kiitos niistä Tapanille! Joimme Tapanilla kahvit yhdessä. Ukkonenkin hieman jyrähteli ja sade4pisaroita viskeli vähän, mutta hyvin keruusta selvisimme kastumatta.

Ajeltuamme marjasta kotiin söimme.

Terhi-Marja kävi hakemassa töistä tullessaan lapsensa meiltä.

Seurasin TV7:n lähetystä netin kautta Helsingin jäähallista - sitä, joka jäi kesken, kun lähdimme marjoja keräilemään. Oli ilo kuunneklla ja katsella.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle Jesaja 62 -rukousiltaan - Israel -rukousiltaan. 18 rukoilijaa.

Paluumatkalla rukousillasta kävin 3 .2 km "kävelynomaisella" lenkillä urheilukentällä. Siellä minulla oli mielenkiintoinen kohtaaminen kentän laidalla, katsomon kohdalla. Kohtasin pariskunnan. Sain puhua yksinkertaisesti evankeliumin ja todistaa uskostani. Varmaan kuulemme hyviä uutisia pian. Siunausta heille!

21.30 maissa tulin kotiin. Iltapalaa ja hopeateetä. Ennätin minäkin katsomaan klo 19 alkaneen tilaisuuden loppua Suomi tulessa -tilaisuudesta Helsingin jäähallista. Ravitsevaa, vaikka en puhetta ennättänytkään kuuntelemaan - senkin aion myöhemmin kuunnella. Huomenna ja perjantaina sieltä vielä tulevat live -lähetykset TV7Plussan ja TV7:n kautta netin kautta klo 10 ja klo 19 - me kun emme voi katsoa muuta kuin netin kautta. Suosittelen seurailemaan.

Siunausta!

Ps. "Jotka häneen katsovat, ne säteilevät iloa" (Ps. 34:6).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti