20160822

22.8.

Noustessamme oli pilvipoutaista ja lämmintä. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Apostolien tekoja.

Marja-Leena kävi kylällä kauppa-asioilla. Minä tein julisteen/kutsun Kannonkosken nuotioiltaa varten. Se nyt ei minulta aina niin "mestariteos" synny, mutta kyllä siitä asia selvenee.

Kun M-L tuli kylältä luki hän kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin Rantalan Jussin avulla laittamassa nuotioilta julisteen netin kautta Tarmolle ja Nikolle - niinhän se alkaa tieto leviämään sitäkin kautta. Satoi. 

13 maissa kävin hakemassa Danielin koulun jälkeen meille - Emilia oli mennyt kaverilleen.

Kirjoittelin Saarijärven kylien kutsu -infoa. Se on nyt 13. sellainen. Siinä kerrotaan selkokielellä missä on ollut kylätilaisuuksia - kyläiltoja ja nuotioiltoja - sekä missä niitä tulee olemaan.

Söimme kolmisin - Daniel, mummi ja vaari. Ja ruoka oli hyvää.

Tein loppuun kylien kutsu -infon 

Terhi-Marja kävi töistä tullessaan hakemassa danielin meiltä.

Kävin Niemelän harrilla monistuttamassa nuotioiltakutsuja. Kannonkosken nuotioillasta on infoa tuossa blogijutun oikealla puolella. Tervetuloa sinne syystulille! 

Kävimme lenkillä. M-L omallaan ja minä omallani urheilukentällä. +18 kun menin. Vettä satoi miltei kaatamalla, mutta ei muuta kuin sekaan vaan. Sade kyllä kasteli, mutta loppui ensimmäisen kilometrin jälkeen. Siitä yleensä tulee mukava olotila, kun kastuu ulkoa ja sitten alkaa lämpenemään sisältäpäin. Juuri niin kävi nytkin. 10 km "kävelynomaisen" lenkin tein. Tapasin kentällä siellä minulle tutuksi tulleen miehen. Juttelimme. Tulin kotiin 20.30 jälkeen.

Iltapalaa ja teetä.

Katsoimme jälleen M-L:n kanssa yhden kokouksen Arctic North -konferenssista, Laxjohkasta, Pohjois-Norjasta. Se oli samaan aikaan kuin Kalottikonferenssi Enontekiöllä, jossa olimme. Emme voineet silloin katsoa konferenssista tulleita lähetyksiä. TV7Plussastahan net löytyvät. Meitä net vain tuollaiset tilaisuudet rakentavat.

"Rukoillessasi opit rukoilemaan. Iäisyydellä on meitä varten yllätys; huomaamme, että rukouksemme ovat tulleet kuulluiksi suuremmassa määrin kuin luulimmekaan" (E. Reichel).

Siunausta!

Ps. "Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala" (Mark. 10:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti