20160828

28.8.

Aurinkoinen aamu. +9.9 noustessamme. Aamupalaa ja kahvia. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. M-L valmistautui lähtemään kokoukseen helluntairukoushuoneelle, minä Leppävirralle.

10 aikaan lähdin yhden toisen henkilön kanssa meiltä kohti kilpailuja Leppävirralla. Kisat siellä alkoivat klo 12 - lajeina rullaluistelua ja rullasuksihiihtoa, sekä potkulautailua. Viimemainitulla on kyllä hienompikin nimi, mutta en nyt sitä tässä muista.
Lajini - 6.7 km maantiekävely - alkoi ennen klo 14. Se oli yhden urheiluliiton SM-kilpailu. Sijoitus 1. Reitti kierrettiin kahteen kertaan. Siinä oli myös mäkeä. Kohtuullisen mukavasti meni, ajatellen omia tuntemuksia kävelystä. Aurinkoista - melkein sininen taivas. Ei kovin lämmintä - yli +10 kuitenkin. Palkintojenjaon ja eväskahvien jälkeen lähdimme kotia kohti. Paikalla olisi ollut kyllä järjestäjienkin puolesta kahvia tarjolla. Suonenjoella kyytikaveri halusi tarjota kahvit, jotka juotiin. Kotona olin 17.30 jälkeen.

M-L oli auttelemassa Terhi-Marjaa ja Denistä entisen asunnon siivoamisessa - eiliten kun muuttivat toiseen asuntoon. Lämmittelin ruokaa itselleni ja laitoin saunan lämmite. Takkaankin tuikkasin tulen - sää sen verran viilentynyt. Kävin saunassa. oli mukava kylpeä vastalla ja vilvuutella takapihalla - se vain on niin. Saunomisen aikana M-L:kin kotiutui.

Katselin jälleen yhden tilaisuuden Arctic North -konferenssista, Laksjohkasta - rovasti Hilvo puhui siinä tilaisuudessa.

Ei siinä. Siinähän se.

"Jumala tahtoo täyttää sydämesi sanallaan, sillä missä hänen sanansa on, siellä on hän itsekin ja hänen voimansa, joka sinussa vaikuttaa. Jos otat vastaan, ja kätket hänen sanansa sydämeesi, niin hän siunaa sinua runsaasti" (Andrew Murray).

Siunausta!

Ps. "Jeesus sanoi: Minä en kysy omaa tahtoani, vaan hänen tahtonsa, joka on minut lähettänyt" (Joh. 5:30).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti