20170217

17.2.

Saimme heräillä uuteen päivään, perjantaihin, joka oli harmaa, mutta ihan mukava sellainen. Marja-Leena kävi viemässä taas Emilian ja Danielin "koulutielle" - tänään he olivat laskettelemassa paavonrinteellä koulun kanssa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Matteuksen evankeliumia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

"Iskettyäni" tulen takkaan, lähdin Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan - kolme rukoilijaa. Paluumatkalla ostin loimulohta, jota loimuteltiin K-kaupan vieressä. M-L olikin laittamassa nauriita höyrystimeen kypsymään, joten "särvin" tuli lohien muodossa. Lisäksi salaattia ja muuta kasvista. Pianpa syötiinkin.

14 maissa kävin hakemassa Emilian ja Danielin heiltä meille - olivat tulleet laskettelurinteestä suksineen kotinsa kohdalle linkissä. Minäkin taas jotain vähän söin heidän kanssaan.

M-L leipoi huomiseen tilaisuuteen.

Kävin hiihtelemässä Kusiaismäessä 21 km. Lähtiessä  5, palatessa 2 lämpimän puolella. Mukava sää olla suksilla.

Daniel oli meillä kun Emilia oli Terhi-Marjan kanssa tyttelikerhossa helluntairukoushuoneella. Katselimme muutamaa kalastusvideota. Denis kävi hakemassa Danielin. Joimme kahvit.

Torkuttelin jonkin aikaa sohvalla.

Iltapalaa ja teetä.

Tänään on ollut surullisempi päivä kuin osaamme aavistaakaan - eduskunnassa äänestettiin iltapäivän alussa avioliittolain kohtalosta. Aito avioliitto -kansalaisaloite hävisi äänestyksessä. 1.3 astuu voimaan sukupuolineutraaliin avioliittoon oikeuttava laki. Suomen kansan edustajat - kansanedustajat - tekivät suuren virheen johtaessaan kansamme tällaiseen asiaan. Hyvä asia oli se, että oli ihmisiä, jotka tekivät paljon työtä sen eteen, että Raamatun mukainen avioliittolaki olisi saatu voimaan Suomessa. Kiitos kaikille vaivaa nähneelle! Se oli sen arvoista. Mika Niikon puheenvuoro vielä eilenkin eduskunnassa oli profeetallista puhetta Sanan pohjalta. Kiitos Mika! Edelleen meidän on rukoiltava kansamme puolesta - pyydettävä Jumalaa armahtamaan kansaamme. Iso raja on ylitetty jumalattomuuden tiellä. Sana - Jumalan Sana - sanoo, että vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä. Jumalan kansan - kaikissa piireissä - on jätettävä tyhjänpäiväisyydet ja yhdistyttävä Jeesuksessa kristuksessa kuninkaalliseen pappistehtäväänsä. Ei ole olemassa kuin yksi Jumalan kansa, joka koostuu niistä, joiden sydämessä jeesus asuu, joiden sydämen Hänen verensä on saanut puhdistaa kaikesta synnistä. on aika avata silmät ja hyljätä kaikki nurkkakuntaisuus. Ei ole tarpeen rakennella erottavia aitoja, vaan purkaa niitä Jeesukseen uskovien väliltä. Voimme opillisistakin asioista tehdä sellaisia erottavia asioita, joihin taivas ei anna siunaustaan. Seurakuntien voitoistakin voi tulla voittoja oman edun - tietyn seurakunnan - nimissä. Kuitenkin meidät on kutsuttu saamaan Jumalan työtoveruudessa voittoja Jumalan valtakuntaan. Kaikki alkaa ja jatkuu rukoillen. On suuri menetys, jos kaupungin Jeesukseen uskovat veljet ja sisaret eivät voi/halua rukoilla yhdessä. Herra, anna tapahtua tahtosi kohdallamme! Ole meille armollinen!

"Rakkaus on kristityn ainoa mahdollinen asenne. Puu ei vedä suojaavaa varjoaan kaatajansa yltä eikä kuu valoaan hylkiön vajan yltä. Sen sijaan, että kiihottaisin ihmisiä kommunismia vastaan, salakuljettaisin Jumalan sanaa kommunistisiin maihin. Minulla ei ollut minkäänlaisia tunnonvaivoja siitä, että minusta tulisi salakuljettaja" (Richard Wurmbrand, Missä kristus yhä kärsii, Stefanus-Lähetys, Herätysseuran kirjapaino Suolahti 1987, s. 33.).

Siunausta!

Ps. "Ja kuka on, joka voi teitä vahingoittaa, jos teillä on kiivaus hyvään" (1. Piet. 3:13).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti