20170208

8.2.

Hyvissä ajoin noustiin - yli -18 astetta. Pian nähtiin punainen auringonnousu jälleen. Marja-leena oli jo käynyt viemässä Emilian ja danielin kouluun. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Valmistelin koko päivän sanottavaa illalla olevaan seurakunnallisen raamattukoulun iltaan. 

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla. Välillä söimme hyvää ruokaa ja joimme - ainakin kahvia.

16 menin 8.3 km kävelylenkille - hiljaiset kävelyt jatkuvat - Tarvaalan suuntaan. 1h 27 min. 8.3 astetta pakkasta lähtiessäni, yli 11 palatessani. Ihan sininen taivas. Pikkisen pyöreästä vailla oleva kirkas kuu oli taivaalla. Nopeasti hämärtyi.

Hyvissä ajoin menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle. Sain monistettua raamattukoulumateriaalin - kiitos Marketan. 19 alkoi raamattukoulu/rukousilta. Parkkosen hannu johteli. Kohosen kalle&band johteli lauluihin. 19.40 maissa oli minun vuoroni pitää se raamattukouluopetus, joka on sovittu 30 min. pituiseksi. meni muutaman minuutin yli. Aiheenani oli: Ristin työ ja sen merkitys. Mukana olleet saivat a4 monisteen, jossa oli pääkohdat ja erittäin paljon raamatunkohtia kuhunkin kohtaan liittyen - itseopiskelua varten. Rukoilimme lopuksi hetken ja bändi taisi soittaa/laulaa.

Palailtuamme kotiin söimme iltapalaa ja joimme teetä. Kuu paistoi kirkkaasti. Valoisaa. Varjot näkyivät selvinä. Luki kimalteli pieniä timantteja.

Tässä muutampi päivä takasin päin oli tuolla Hämeen suunnalla tapahtunut, että Eelis Teronpojan joukkue oli voittanut futsalissa heidän ikäistensä luokkien Tampereen paremmuuden. Onnittelut Eelikselle ja joukkueelle!  

"Myös kristityillä on toivoa. Kristityillä ei ole mitään syytä epätoivoon. he eivät myöskään tarvitse tekopyhyyttä. Heillä on varaa elää elämää, joka on avoin Jumalan edessä, vaikka he, heidän seurakuntansa ja instituutionsa tuhoutuisivat heidän lahjomattomuutensa takia. He tietävt, että ristin takana on ylösnousemus" (Richard Wurmbrand, Missä Kristus yhä kärsii, Stefanus-Lähetys, Herätysseuran kirjapaino Suolahti, s. 13).

Siunausta!

Ps. "Älkäämme siis nukkuko niinkuin muut, vaan valvokaamme ja olkaamme raittiit" (1. Tess. 5:6). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti