20170202

2.2.

Alle pari astetta pakkasella noustessani. Marja-Leena kävi viemässä Emilian ja Danielin kouluun aamulla. Meni vielä vetelemään unia palattuaan,kun väsytti. Söin aamupalaa ja join kahvia. Luin Ilmestyskirjaa.

Aamupalan jälkeen kävin 8.3 km hitaalla kävelyllä Tarvaalan suunnassa. Vaikkei lämpöä ole, niin olo ei ole vielä normaali, joten otan rauhallisesti.

M-L haki 13 maissa Emilian ja Danielin koulusta meille.

Söimme.

Terhi-Marja haki lapset töistä tullessaan.

Seurasin USA:n presidentin rukousaamiaista - vaikken murretta hallitsekaan. Suomesta siellä ovat ainakin Timo Soini, Antero Laukkanen ja Leena Huhtasaari.

Loikoilin sohvalla ja seurasin Deitä - ja torkuin.

Lämmitimme saunan ja kävimme löylyissä.

Iltapalaa ja teetä.

Kirjoittelen muutama päivä sitten aloittamani lainailun loppuun:

"Lasten manipulaatio Ruotsin kouluissa

...Lasten seksuaalinen kiihotus

RFSU:n kouluille työstämissä materiaaleissa suositellaan opettajille olemaan avoimia oppilaiden kaikenlaisille seksuaalisille kokeiluille alkaen pornon katselusta ja anaaliseksistä päätyen ryhmäseksiin. Näin nuoret kuulemma kypsyvät ja tutustuvat seksuaalisuuteensa. Tämän tien päässä näemme yhteiskunnan, jossa lopulta suositellaan moniavioisuutta kaikenlaisten perversioiden lisäksi. Uudessa seksiopetuksessa ei puhuta uskollisuudesta, lisääntymisestä tai äitiydestä paljoakaan. Seksissä tärkeintä on nautinto joka kuuluu kaikille.

Kansallissankarit Levengood ja Gardell

Ruotsalaisessa yhteiskunnassa ihaillaan rajoja rikkovia yksilöitä jotka uskaltavat olla poikkeavia ja erottua joukosta. Siellä on monia julkkiksen asemassa olevia homopariskuntia. Tunnetuimmat ovat Mark Levengood ja Jonas Gardell. Tähän liittyvä narsismi onkin siellä yleistä. Kaikki tapahtuu tyylikkäästi, ja "medelsvensson" ei ole ikävä purnaaja vaan hyväksyy kaiken, vaikkei pidäkään siitä.

Tässä esitimme pienen tinannekatsauksen naapurimaahamme. Käytimme osittain lähteenä Olof Edsingerin kirjasta: När minoriteten tar majoriteten som gisslan". Tämän kirjasen voi helposti tilata vaikkapa Livets Ordin nellikaupasta. Suosittelemme" (Esirukoilijoiden ystäväkirje, Lemlandin Rukous- ja kurssikeskuksen yhteiskristillinen julkaisu, talvi 2017, s. 3)

Olikohan eilen, kun satuin näkemään uutisista Norjan kirkon suorittaman ensimmäisen miesparin vihkimisen. Ei siitä ole kovin kauan aikaa, kun Norjan kirkko oli hyvä kirkko, joka nyt on tuollaisessa alennustilassa. Ruotsin kirkko on ollut sitä jo pidempään. Suomen kirkko seilaa perässä. Seurauksetkin ovat näkyviä - myös rangaistukset, jotka tulevat Jumalalta. Hänen tuomionsa ovat myös raskaat. Kansallinen herätys on asia, joka voi muuttaa pohjoismaita - mutta nuo kirkot ovat kohtalonsa ja suuntansa valinnet.

Siunausta!

Ps. "Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta, sillä niiden tähden tulee Jumalan viha, ja niissa tekin ennen vaelsitte, kun niissä elitte. Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne. Älkää puhuko valhetta toisistanne, te, jotka olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa ja pukeutuneet uuteen, joka uudistuu tietoon, Luojansa kuvan mukaan" (Kol. 3:5-10).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti