20170219

19.2.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut meiltä päin Mannin Eijalle!

Mittari näytti noustessamme sunnuntaihin lämmintä 1.9 astetta. Hieman leijaili lumihiutaleita ilmassa - lunta oli satanut yön aikana aikalailla. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/hopeateetä. Luin Matteuksen evankeliumia.

10:ksi menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneen alakertaan rukoushetkeen - 5 henkeä.

Klo 11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Moision Tarmo johteli. Ilontuojat ryhmä lauloi. Erja Tapaninen Kan ry:stä kertoi yhdistyksen toiminnasta ja piti saarnan, joka oli rohkaiseva, Kokouksen jälkeen alakerrassa nautittiin kahvit.

Kotiuduttuamme laitoin takkaan tulen. M-L keitteli siskon makkarakeittoa - eikun siskonmakkarakeittoa. 

Hyvän keiton jälkeen menin Kusiaismäkeen ja hiihtelin 23.8 km. 2 lämmintä mennessäni. Satoi ohutta tihkua - jonka huomasi vain rilleistään. Lopettaessani oli lämmintä 2.9 astetta. Satoi ihan rehellistä - vaiko rehellisesti - vettä. Siellä hiihdellessä voi olla rukouksen kautta yhteydessä taivaalliseen isään. Suosittelen käyttämään tämäntapaisia aikoja myös siihen. Kokeile, jos et ole ennen niin tehnyt! Olen käynyt hiihtelemässä nyt enemmän, koska on ollut hieman vaikeaa mennä hyville kävelylenkeille, kun on ollut vaarallisen liukasta.

Tuli katsotuksi taltiointi Kaisa Mäkäräisen pronssihiihdosta ampumahiihdon MM-kisoista.

Iltapalaa.

"Onko oikein salakuljettaa Raamattuja?

jumala ei pysähtynyt inhimillisten moraalikäsitysten tasolle, kun meidän pelastuksemme oli kyseessä. Sellaisessa isässä ei ole mitään kiitettävää, joka lähettää viattoman poikansa kuolemaan. Vielä vähemmän on kiitettävää siinä, että isä katsoo vierestä, kun poika kavalletaan, ruoskitaan ja ristiinnaulitaan, vaikka isällä olisi valta pelastaa hänet. Mutta meidän Taivaallinen Isämme ei ainoastaan sallinut Poikansa kuolla: Mutta Herra näki hyväksi runnella Häntä" (Jesaja 53:10). Siitä, mikä yleisten mittapuiden mukaan on täysin moraalitonta, tulee rakkauden teko, kun se johtaa ihmisten pelastamiseen.

Jos Jumala antoi Poikansa kuolla tämän takia, mekin tunnemme olevamme oikeutettuja poikkeamaan joistakin kristillisen käytöksen normeista. Me käytämme omaperäisiä keinoja Raamattujen salakuljetuksessa, jotta Jumalan luomat ihmiset kommunistisissa maissa pääsisivät Jumalan taivaaseen.

Me salakuljetamme Jumalan sanaa niille, jotka nääntyvät sen puutteeseen. Jorkut sanovat, että sellainen on moraalitonta. Meidän mielestämme moraalitonta on jättää sielut ilman Jumalan sanaa. Pitäisitkö sinä moraalittomana auttaa nälkäänkuolevia lapsia, koska hallitus kieltää ulkopuolisen avun? Eikö sielun ravinto ole yhtä tärkeää kuin ruumiinkin ravinto?" (Richard Wurmbrand, Missä Kristus yhä kärsii, Stefanus-Lähetys, Herätysseuran kirjapaino Suolahti 1987, s. 131-132).

Siunausta!

Ps. "...älkääkä antako perkeleelle sijaa" (Ef. 4:27).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti