20170218

18.2.

Lauantaiaamu. Siihen nousun aikaan oli ulkona lämmintä 1.9. Marja-leena jo aamusta laitteli ruokaa lintusille ja oravaisille. Hiuman oli isoja lumihiutaleitä ilmassa vähän aikaa. Aamupalaa ja kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. Terhi-Marja kävi hakemassa M-L:n naistenpäivään, joka oli helluntairukoushuoneella, Saarijärvellä.

Harrastettuani hetken "hyötyliikuntaa" menin Kusiaismäkeen ja hiihtelin 22.4 km. Mukava ilma olla ulkoilmassa - tuuleskeli aikakin lailla, oli pilvistä, aurinkokin paistoi kirkkaasti, viimeisen kilometrin aikana luntakin satoi - se oli kaunista, kun samalla paistoi aurinkokin. 3 astetta lämmintä kun lopetin.

Palattuani hiihtämästä, menin kylälle, kekab-pizeriaan syömään kebab-salaatit. 

Tultuani syömästä sytyttelin takkaan tulen.

Illalla Emilia ja Daniel potkiskelivat meille potkureillaan. Teetä juotiin. Daniel käynyt tänään isän kanssa kalassa, verkoilla. Kuhia oli tullut. Tuli kuvakin mummin puhelimeen, jossa daniel oli heittelemässä polttopuita rautaverkkokehikon sisään.

Saunoimme illalla M-L:n kanssa. Kuuntelin Deistä jo edesmenneen evankelistan Erkki lemisen puhetta. M-L katsoi TV7:sta elokuvaa. Minäkin loppua siitä. 

Kyllähän sitä muutakin päivään mahtuu, mutta ei ole kaikesta tarkoitus kirjoitella.

"Kaikkein koskettavin Kiinasta tullut kirje on eräältä nuorelta kantonilaiselta mieheltä: "Kun kuuntelen teidän radio-ohjelmaanne, alan tuntea Jeesusta Kristusta. Olen uskovainen. Mutta mitä tarkoittaa olla uskova, kun ihmiset on täysin erotettu Jumalasta, kun ei ole kirkkoa välittäjänä? (silloin kaikki Punaisen Kiinan kirkot oli suljettu.) Tosiaankin, en tiedä mitä rukoileminen tarkoittaa. Ehkä se on sitä, että kaikkien sanomiemme asioiden jälkeen meidän olisi pystyttävä lisäämään sana Àmen`. (Voisimmeko me lisätä aamenen jokaisen sanamme jälkeen?)
Tämä on paras määritelmä rukouksesta, minkä koskaan olen kuullut" (Richard Wurmbrand, Missä Kristus yhä kärsii, Stefanus-Lähetys, Herätysseuran kirjapaino Suolahti 1987, s. 141).

Siunausta!

Ps. "Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy" (Hebr. 11:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti