20170209

9.2.

Sydämellisiä nimipäiväonnitteluita täältä meiltäpäin Haapalan Raijalle, Toikkasen Raijalle, Kaleniuksen Raijalle ja Tuomisen Raijalle!

Nousimme hyvissä ajoin - n. -10 ja jotain. Menimme ennen 7.30 Marja-Leenan kanssa hakemaan Emilian ja Danielin. Harvakseen sateli isoilla hiutaleilla lunta. Mukava atmosfääri. Veimme Danielin kouluun. Ajelimme kylälle. M-L meni Emilian kanssa hammaslääkäriin. Minä samalla kertaa verikokeisiin. Saatuamme ne hommat hoidettua, veimme Emilian kouluun.

Palattuamme kotiin kävin hakemassa puut ja sytyttelin valkean piisiin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Matteuksen evankeliumia. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä eri asioiden ja ihmisten puolesta. 

Kävin 8.3 km lenkillä Tarvaalan suunnassa - ihan tavallista rauhallista kävelyä. Välillä vähän ns. tekniikallakin. Lähtiessä -8.3, palatessa yli -11. Hiukan leijaili lumihiutaleita. Aurinkokin yritti tulla näkyviin - ja sininen taivas. Mutta pilviä kuitenkin. 13.30 maissa kotiin.

M-L kävi hakemassa Emilian ja Danielin koulusta meille 13 maissa. Oli paistanut lettuja, joita lapsetkin söivät. Pian lähtivätkin kotiin M-L:n kyydissä kun hän meni kylälle kauppa-asioille.

Tuli katselluksi MM-ampumahiihdoista sekaviestiä.

Söimme - mm paistettua kuhaa, joka oli hyvän makuista.

Ruuan jälkeen menin 8.3 km kävelylenkille Tarvaalan suuntaan - -9. Hiljakseen kävelin - kuitenkin koetin tekniikalla. Nyt oli taivas harmaa ja kuu piilossa. Lumikiteet kuitenkin kimaltelivat keinovaloissa.

Seurasin/osallistuin netin kautta TV7:n Rukousta ja paastoa Suomen puolesta -ohjelmaan. 

Iltapalaa ja teetä.

Tänäänkin olen rukoillut kävellessäni - ja muutenkin - ensi sunnuntain puheosuuteni puolesta klo 11 kokouksessa Sj:n helluntaiseurakunnassa. ja tietenkin koko tilaisuuden.

"Vastustaisitko sinä avoimesti pahaa yhteisössäsi, jos tietäisit, että kärsimys odottaisi sinua? Hollantilainen aviopari Barendsen, evankeliset lähetyssaarnaajat kommunistisessa Afganistanissa, todistivat Jeesuksesta tässä ... maassa. Heidät sidottiin tuoleihin ja leikeltiin kappaleiksi. Ennenkuin he palasivat lomaltaan Afganistaniin, heiltä kysyttiin, eivätkö he pelänneet mennä takaisin. He vastasivat: "Tunnemme ainoastaan yhden suuren vaaran: ettemme olisi Jumalan tahdon keskipisteessä." (Richard Wurmbrand, Missä Kristus yhä kärsii, Stefanus-Lähetys, Herätysseuran kirjapaino Suolahti 1987, s. 12).

Siunausta!

Ps. "Mutta meillä on yhdyskuntamme taivaissa, ja sieltä me myös odotamme Herraa Jeesusta Kristusta Vapahtajaksi, joka on muuttava meidän alennustilamme ruumiin kirkkautensa ruumiin kaltaiseksi sillä voimallaan, jolla hän myös voi tehdä kaikki itsellensä alamaiseksi" (Fil. 3:20-21).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti