20170205

5.2.

Noustessani -1. Marja-Leena oli noussut aikaisemmin tarjoiluhommien vuoksi. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Ilmestyskirjaa. 

10:ksi ajelimme helluntairukoushuoneelle - minä rukoushetkeen (9 h) ja M-L tarjoiluja valmistelemaan terhi-Marjan kanssa.

11 alkoi yläkerrassa Ehtoollisjuhla. Ann-Niina Turunen johti. Mika Turunen puhui. Kuoro lauloi. Osallistuimme ehtoolliseen. Tilaisuuden jälkeen olivatkin sitten ne lähetyskahvit alakerrassa.

M-L ja T-M jäivät tekemään jälkiselvimistä rukoushuoneen keittiöön kun ajelin kotiin.

Kun M-L tuli kotiin söimme. Laitoin takan lämmite.

Jonkinajan kuluttua ruuasta kävin 8.3 km rauhallisella lenkillä Tarvaalan suunnassa. 1h 27 min. Kuitenkin hiukan "kävelynomaisesti" välillä kävelin - ts. vähän niinkuin oikeanlaisella tekniikalla. koko ajan niistättää ja yskityttää.

Katsoin taltiointeja SM-hiihdoista.

Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

"Mitä tulee Mladionoviin, hänen erityistehtävänsä oli pakottaa nunnia ja kristittyjä tyttöjä homoseksualismiin. Kun eräs baptistityttö kerran oli annettu Miladionovin käsiin, tyttö puhui hänelle niin suloisesti ja rakkaasti, ettei mies pystynyt vahingoittamaan häntä, vaan teki parannuksen. Kostoksi kommunistit menivät miehen kotiin, hirttivät hänet ja poistuivat kiireesti. Eräs veli sattui paikalle heti lähdön jälkeen, leikkasi köyden poikki ja laski miehen alas. Huomattuaan, että solmu ei ollut kunnolla tehty ja että miehen sydän sykki heikosti, hän elvytti tämän takaisin elämään. Sen jälkeen Mladionovin piti elää kätkeytyneenä (Irina, kirj. herman Hartfeld, Christian herald Press, USA).
(Richard Wurmbrand, Missä Kristus yhä kärsii, Stefanus lähetys, Herätysseuran kirjapaino Suolahti 1987, s. 7,8).

Siunausta!

Ps. "Niin minä Jumalan armahtavan laupeuden kautta kehoitan teitä, veljet antamaan ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi; tämä on teidän järjellinen jumalanpalveluksenne" (Room. 12:1).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti