20181212

12.12.

Keskiviikkoa. Ajoissa ylös. 0.6 astetta miinuksella. Kahvia ja vähän aamupalaa. Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi. Vähän kahvia ja aamupalaa lisää palattuani. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Sain kutsun tulla puhumaan lauantaina Pylkönmäelle, ruokailutapahtumaan, helluntairukoushuoneelle 

Kävimme M-L:n kanssa kylällä - hän apteekki ja kauppareissulla, minä ostamassa vähän joulukortteja ja postimerkkejä - onhan se tänään viimeinen päivä lähettää kortit halvemmalla maksulla. Emme kovin paljon niitä laitakaan, kun Ristin Voittoon laitoimme joulutervehdyksemme.

14 hain Emilian ja Danielin koulusta meille. Menimme kolmisin - Emilia, Daniel ja minä - Halpa-Halliin syömään hampurilaisateria. Ihan siksikin, että eiliten oli Danielin nimipäivä. Hyvälle maistui ja mukava oli olla. Mummi oli leipomassa sillä aikaa ruisleipää.

Vein sitten lapset kotiin. Olivat menossa isän kanssa - kun hän tulee töistä kotiin - tervehtimään erästä vanhusta yhdessä. Tultuani kotiin leijailivat meidän huushollissa hyvät paistetun ruisleivän tuoksut.

Poljeskelin kuntopyörää 1 h 5 min., samalla kirjaa lukien.

18.30:ksi menimme helluntairukoushuoneelle Herran kohtaamisen iltaan. Timo Ahola pani alkuun. Kuoro lauloi. Paavo Järvinen puhui. Esirukouspalvelua. Salmen haimme ja veimme.

Kotona iltapalaa ja teetä. M-L:n tänään paistama ruisleipä maistui erittäin hyvältä - luulen, ettei voi enää siitä parempaa ruisleipää tehdäkään.

Siunausta!

Ps. "Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt; riemuitkaamme ja iloitkaamme siitä. Oi Herra, auta, oi Herra, anna menestys" (Ps. 118:24-25).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti