20181208

8.12.

Lauantaitapa. 0.6 astetta noustessa. Tero, Mari, Aaro ja Eelis olivat meillä edellisen yön - Nooa Danielin luona. Aamupalaa ja kahvia, ym. Meillä kyllä nyt loistelevat kyntteliköt ikkunoilla, kun Tero eilen net korjasi - lie 3-4 kpl korjaillut. Korjasi myös olohuoneen ilmaa liikuttavan "helikopterin". Vieläpä pakastimenkin, joka oli toimimaton. Miksipä ei se hoituisi alan insinööriltä. 

10 jälkeen lähtivät "Terot" ajelemaan kotia kohti. Luntakin oli sadellut. 

Luin Johanneksen evankeliumia. Valmistautumista päivän rukoustilaisuuteen.

Söimme vähän.

14:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Parannuksenteon ja parantumisen rukous- ja paastoajan rukoustilaisuuteen. Johtelin sen. Aluksi katselimme alle 3 min. videon perhe- ja sukuteemaan liittyen. Yhteislauluja lauloimme Jussi Rautasen säestyksellä ja Tarmo Moision esilaulannalla. Tarmo piti lyhyen puheen aiheeseen liittyen. Aiheena oli tänään: Perhekuntalaiset ja sukulaiset. Pitäydyimme rukouksissamme aiheessa. Johdettua rukousta. Mukana 12 henkeä. Mukava, kun Emilia ja Danielkin olivat lähteneet äidin kanssa mukaan.
Jokaisen rukoustilaisuuden osallistujat yhteenlaskien on ollut mukana 111 henkeä. Eri henkilöitä 46. Olen kiitollinen Jumalalle jokaisesta tilaisuudesta! Huomenna on viikon päätöstilaisuus, Rukousjuhla, klo 11 helluntaiseurakunnan rukoushuoneella, Matinkuja 1. Tervetuloa mukaan! Viikon "ohjelma" alla - viimeisen kerran.

Palailtuamme rukoustilaisuudesta maistui kahvi. Laitoin takkaan tulen. Mukavat tuoksut huushollissa - uunissa kun paistui Majakan jouluruokailuun tarkoitettu kinkku. 

Kävin valkoisella urheilukentällä 10 km kävelylenkillä. Uutta lunta satoi. Tuulikin välillä. Ainakin raikastui.

Iltapalaa ja kahvia/teetä.

Valmistautumista huomiseen tilaisuuteen.

Siunausta!

Ps. "Herran pelko on puhdas, se pysyy iäti. Herran oikeudet ovat todet, kaikki tyynni vanhurskaat. Ne ovat kalliimmat kultaa, puhtaan kullan paljoutta, makeammat hunajaa ja mehiläisen mettä. Myös sinun palvelijasi ottaa niistä vaarin, niiden noudattamisesta on suuri palkka" (Ps. 19:10-12).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti