20181204

4.12.

Nousu ylös sängystä tapahtui hyvissä ajoin. Miinuksella 3.7 astetta. Kynttilä palamaan ja aamupalaa, ynnä kahvia. Kävin viemässä Danielin ja Emilian kouluun 8:ksi. Vähän kahvia ja palasta vielä palattuani kotiin. Luin Johanneksen evankeliumia. Marja-Leena luki paikan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Jatkoin sohvalla.

11:ksi ajelin Päivärukoushetkeen helluntairukoushuoneen alakertaan - 6 henkeä.

Ruokaa ja kahvia.

Valmistautumista illa rukoustilaisuuteen.

14 kävin hakemassa Danielin koulusta - meni kaverilleen. Emilia oli jo äitsyn kaa mennyt koulusta.

Kävin urheilukentän lumisen rapealla radalla 10 km kävelylenkillä - lumelle sateli vettä ja kun oli pakkasta hiukkasen, niin tuli kiiltävän rapeaksi. 

Hyvissä ajoin menimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle Parannuksenteon ja parantumisen rukous- ja paastoviikon rukoustilaisuuteen. Se alkoi klo 19. Johtelin illan. Jussi rautasen valitsemia yhteislauluja lauloimme hänen säestyksellään ja Maju Ahon esilaululla.Aiheena tänään oli: Seurakunnat. Lyhyen puheen aiheesta piti Jukka Oittinen. Johdettua rukousta. 20 henkeä oli paikalla tänä iltana. Emiliakin tuli iltaan äitsyn kaa. Eri henkilöitä eilen ja tänään on ollut rukoustilaisuuksissa yhteensä 35 henkeä. Uskon, että "hyvä kello kauas kuuluu" tilaisuuksista, niissä mukana olleiden kautta. 

Huomenna on myös rukousilta samassa paikassa klo 19. Aiheena: Kotipaikkakunta. Rukousviikon "ohjelma" jutun lopussa. Tulehan mukaan! Rukous on perusasioita - ensiksi ja jatkossa - rakentaessamme elämäämme ja seurakuntien elämää Kristus-perustalle. 

Kotona iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Minun jalkani seisoo tasaisella maalla; seurakunnan kokouksissa minä kiitän Herraa" (Ps. 26:12).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti