20181216

16.12.

Sunnuntaita. 7.5 astetta pakkasta kun nousimme myöhään. Ollessamme "aamupalalla" piipahti Emilia meillä - jotain juttuja uuden puhelimen kanssa. Danielillakin oli uusi puhelin - näppäin-sellainen. Puut kauniitas. Kuuraisia. Mukavannäköistä kaamosta. Veljeni Heimon kanssa puhelinyhteydessä - iäkäs tätini joutunut sairaalaan. Sulaketta taas polttelee.

Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukopilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

14 kävimme Halpa-Hallissa kuuntelemassa kun siellä lauloi seurakuntamme Ilontuojat Jippii-kuoro. Taisi olla 15 lapsen kokoonpanossa. Emiliakin oli laulamassa. Heille tarjottiin siellä hampurilaisateria. Vielä toinenkin esiintyminen oli senjälkeen. Sitä emme olleet enää seuraamassa. Onhan se mahtava juttu, kun tuollakin tavalla voidaan evankeliumia viedä eteenpäin -lastenkin kautta.

16:ksi menimme helluntairukoushuoneelle 16:ksi seurakunnan joulujuhlaan - M-L:lla kolme ämpärillistä sekahedelmäsoppaa mukana - joka oli kaikille tarkoitettu. Haimme Salmen mukaan. Paikat olivat täynnä. Teemana tuntui olevan Jeesuksen kuninkuus. Tilaisuus oli jouluinen, mutta hyvä hengellinen tilaisuus, jossa oli evankeliumi esillä. Ilontuojatkin lauloi siinä. Seurakuntakuoro oli keskeisesti vastuussa. Päätteeksi oli alakerrassa riisipuuroa - joulupuuroa - sekahedelmäsopan kanssa ja joulutorttukahvit. Lapsia oli paljon mukana.

Palattuamme kotiin laitoin tulen takkaan. Seurasimme netin kautta Kauneimmat joululaulut-tilaisuutta tekopiotäjäni, Kangasniemen, kirkosta. Yhtyeessä, joka lauluja johteli, oli veljeni tytär Hanna - joka taitaa johtaa yhtyettä, sekä hänen tyttärensä myös.

Kävin saunassa Deniksellä. Emilia se soitteli, että tulenko saunaan - ja eihän minua kahta kertaa tarvitse pyytää. Deniksen kanssa saunoimme. 

Siunausta!

Ps. "Kerran on Jumala sanonut, kahdesti olen sen kuullut: väkevyys on Jumalan" (Ps. 62:12).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti