20181203

3.12.

Noustessamme maanantaihin oli miinuksella 2.8 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 9:ksi. Vielä kahvia ja vähän palasta. Luin Johanneksen evankeliumia. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

M-L kävi kylällä kauppa-asioilla.

Vähän söimme. Kahvia.

13 hain Danielin koulusta meille. 14 Emilian.

Kävin 10 km kävelylenkillä urheilukentän lumisella radalla. Kylmää vinkaa välilä.

Palattuani lenkiltä laitoin tulen takkaan.

Hyvissä ajoin lähdin helluntairukoushuoneelle, jossa alkoi klo 19 ensimmäinen Parannuksenteon ja parantumisen rukous- ja paastoajan tilaisuus. Johtelin illan. Aiheena oli tänään Uskovien henkilökohtainen elämä. Yhteislaulut olivat Jussi Rautasen valitsemia. Hänen säestyksellään ja Seija Suurosen esilaulannalla lauloimme laulut. Hyväsanomaisia lauluja. Paavo Pitkänen piti lyhyen puheen aiheeseen liittyen. Hyvä puhe. Johdettua rukousta. Väkeä oli 22-23 henkeä. Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Danielkin olivat.

Huomenna on samassa paikassa tilaisuus klo 19. Laitan taas jutun loppuun infoa viikosta. Tervetulia - tai tarvetuloa, niinkuin infon lopussalukee- sillä tarvetta on.

Kotiin palattuani iltapalaa ja teetä. Vähän kevennetyllä ruuan puoleen olemme tänään olleet - kun ei ole ollut tarkoituksena koko aikaa paastota.

Siunausta!

Ps. "Rauhassa minä käyn levolle ja nukun, sillä sinä, Herra, yksin annat minun turvassa asua" (Ps. 4:9).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti