20181223

23.12.

Aatonaattoa. Ei aikaisin, ei myöhään, nousimme tänään. Joukuuseen kynttilätheti palamaan, ym. jouluiset valot - ja yksi elävä lynttilä keittiön pöydälle. Tunnelmallistas - ja ulkona edelleen puut kauniita. Pakkasta 11.7 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme kylällä - M-L kaupoissa, minä kuskina. 

M-L teki jouluvalmisteluja. Joululaulut soivat. S-postilla ja tekstiviestillä laitoin vielä joulutervehdyksiä. Katsoin ampumahiihtoa. 

Ruokaa ja kahvia.

Kävin lenkillä. Mennessä hain "Terheiltä" yhden patjan meille lisää - jouluomia kun tulee, nääs. Urheilukentän lumilla kävin 10 km kävelemässä. Toistakymmentä astetta pakkasella. Kuuta ja tähtiä ei tänään näkynyt. Mukava oli atmosfääri silti. 

Palatessani kotiin - jääpuikot parrassa - olivat meille tulleet joulunviettoon Tero, Mari, Aaro, Eelis ja Nooa. Emilia ja Daniel tulivat meille myös käymään - serkut kun olivat tulleet.

Laitoin tulen takkaan.

Siinä sitä iltaa vieteltiin ja sukujen ihmisistä taaksepäin katsottuna puhuttiin - jopa Tero oikein "sukuselvityksiä" netistä kaivoi. Runsaasti juutalaisia nimiä.

Iltapalaa ja teetä myöhään.

Siunausta!

Ps. "Minun osani on Herra, sanoo minun sieluni, sentähden minä panen toivoni häneen. Hyvä on Herra häntä odottaville, sille sielulle, joka häntä etsii" (Valitusvirret 3:24-25)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti