20181217

17.12.

Maanantai. Noustessani hyvissäajoin oli pakkasella 5.7 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 9:ksi. Danielilla oli mukanaan sähkökitara ja vahvistin. Eilen olivat käyneet ostamassa "naapurikaupungista" sellaiset käytetyt vehkeet. Hiukan tullut lunta. kahvia vähän lisää palattuani koulukeikalta. Luin Apostolien tekoja. Rukousta ja torkkumista sohvalla.

Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

12.45:ksi vein M-L:n hammaslääkärille. Sieltä ajelin hakemaan Danielin koulusta 13. Danielin kanssa yhdessä haimme mummin hammaslääkäristä. Tulimme meille. Daniel viritteli sähkökitaransa ja rimpautteli jonkinaikaa siitä säveliä. Pieni vanhvistin - kuin eno-Timolla, silloin kun hänkin osti ensimmäisen käytetyn kitaran ja vahvistimen, kun alkoi opetella soittamaan. Nyt hän soittaakin lievästi "sanottuna" hyvin. Ei muuta kuin Danielkin vain nyt kovasti harjoittelemaan. Onneksi olkoon "soittovermeistä!"

Söimme.

Menin kävelylenkille. Kävelin meiltä urheilukentälle - 4.5 km - sekä urheilukentällä 9.2 km. Yhteensä 13.7 km lenkki. Hieman tuli taivaalta lunta - jota on päivän aikaan tullut kerros. Kentän rata ja pyörätie olivat lumesta "tasaiset". Tulin kotiin M-L:n kyydissä. Hän oli kylällä kauppa-asioilla.

Laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Muinoin sinä perustit maan, ja taivaat ovat sinun käsialaasi" (Ps. 102:26).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti