20181213

13.12.

Sydämelliset onnittelut täältä "meijjän suunnasta" Lampisen Seijalle ja Suurosen Seijalle, nimipäivän johdosta!

Uusi päivä ja uusi ylösnousu - ja ihan hyvissäajoin. 1.5 astetta oli pakkasen puolella. Jonkin verran aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Vähän lisää kahvia ja sen kanssa jotakin. Mukava kun kynttilä ja kyntteliköt paloivat. Luin Apostolien tekoja. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävimme kylällä. M-L vei Majakalle jotakin ja minä yhden joulukortin vielä lähtemään. Yhdestä kaupasta M-L haki sekahedelmiä "sekametelisoppaa" varten, jota sitten ensi sunnuntaina joulupuuron kanssa saamme maistella, Matinkuja 1:ssä, helluntaiseurakunnan järjestämässä Joulujuhlassa. Tule ihmeessä mukaan - ihan muutenkin kuin puuron takia! Sekahedelmille "sattui" olemaan sopivasti maksajakin paikalla. Kävimme syömässä Halpa-Hallin seisovasta.

Samalla reissulla kävimme hakemassa Emilian ja Danielin koulusta meille. Pienen välipalan jälkeen menivät kotiin, samassa kyydissä kun M-L meni kylälle. Olin kotona. Laitoin takkaan tulen.

Kun M-L tuli kotiin poljeskelin kuntopyörää 1 h, samalla kirjaa lukien. M-L laitteli ruokia jouluaikaa varten - perhekunta kun jälleen kokoontuu joulunviettoon.

18.30 - 21.30. seurasin Rukousta ja paastoa Suomen puolesta-ohjelmaa TV/:sta. Hieno mahdollisuus kun media on tällä tavalla Jumalan valtakunnan käytössä - eri puolilla voidaan yhtyä isoon rukoustilaisuuteen. Tuli siinä samalla otettua iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Vanhurskas viheriöitsee kuin palmupuu, hän kasvaa kuin libanonin setri. He ovat istutetut Herran huoneeseen, he viheriöitsevät meidän Jumalamme kartanoissa. Vielä vanhuudessaan he tekevät hedelmää, ovat mehevät ja vihannat ja julistavat, että Herra on vanhurskas, hän, minun kallioni, ja ettei hänessä vääryyttä ole" (Ps. 92:13-16).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti