20181205

5.12.

Hyvissä ajoin pystyyn. Plussalla 2.3 astetta. Aamupalaa ja kahvia. Kävin viemässä Emilian ja Danielin kouluun 8:ksi. Vesitihkuinen sää. Ei valittamista. Palattuani kotiin vähän kahvia ja palasta lisää - kevyesti. Luin Johanneksen evankeliumia. Rukousta. Vähän myöhemmin Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. Kynttilän, ja jouluisten valojen luodessa lämmintä tunnelmaa. 

Valmistautumista illa rukoustilaisuuteen.

14 kävin hakemassa Danielin ja Emilian meille koulusta.

Ruokaa ja kahvia.

Kävin urheilukentän vähälumisella radalla kävelemässä 10 km. Välillä tuuli melkoisesti.

19:ksi ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneell Parannuksenteon ja parantumisen rukous ja paastoajan rukoustilaisuuteen. Aiheena oli tänään: Kotipaikkakunta. Johtelin illan, niinkuin olen saanut sydämelleni. Yhteislaulujen valinnasta, säestyksestä ja esilaulannasta vastasi Jussi Rautanen. Timo Ahola piti lyhyen puheen illan aiheeseen liittyen. Rukoilimme johdetusti. Mukana oli 21 henkeä. Iloitsin kun Emilia ja Danielkin olivat Isän ja äidin kanssa tilaisuudessa. Olemme pyrkineet etenemään illoissa sen mukaan kuin Jumalan vaikutus alunperin oli. Päivittäin rukoukseen johdattaminen sen mukaan kuin on herran edessä koettu. Tarvitsemme juuri tätä. Tämäkin viikko kantaa hedelmää. Ei ole turhaa lähestyä Jumalaa. Kun niin teemme, Hän on luvannut lähestyä meitä. Voimme lähestyä Häntä siksi, että Hän on ensin lähestynyt meitä Pojassaan.

Vietämme kotimaamme Itsenäisyyspäivän aattoa. Huomenna - Suomen 101 v Itsenäisyyspäivänä - on rukoustilaisuus klo 14 helluntaiseurakunnan rukoushuoneella. "Ohjelma" viikosta tämän jutun lopussa. Rukousaiheena on silloin: Suomi. Meillä on etuoikeus rukoilla kansamme puolesta. Kannattaa "ottaa asiakseen" tulla mukaan.

Tulimme kaupan kautta kotiin.

Laitoin tulen takkaan. Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Älkää olko niinkuin järjettömät orhit ja muulit, joita suitsilla ja ohjaksilla, niiden valjailla, suistetaan, muutoin ne eivät sinua lähesty. Jumalattomalla on monta vaivaa, mutta joka Herraan turvaa, häntä ympäröitsee armo. Iloitkaa herrassa ja riemuitkaa, te vanhurskaat, ja veisatkaa ilovirsiä, kaikki te oikeamieliset" (Ps. 32:9-11).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti