20181209

9.12.

Niinpä tuli sunnuntai. Sydämelliset nimipäiväonnittelut kaikille Anneleille täältä meidän horisontista: Haapalan Annelille, Kärjen Noora-Annelille, Kauppisen Annelille, Hämäläisen Annelille ja Kolehmaisen Annelille!

Hyvissäajoin nousin. Jouluiset valot palamaan. Vähän aamukahvia ja sen kanssa palasta. 

Valmistautumista päivän tilaisuuteen.

Jostakin syystä keittiön pistorasioissa jokin poltti sulaketta. Kahvia lisää. Luin Johanneksen evankeliumia.

10:ksi menin helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen, alakertaan - 5 henkeä. Mennessä hain avaimen "Terheiltä". 

11 alkoi yläkerrassa Rukousjuhla, joka oli Parannuksenteon ja parantumisen rukous- ja paastoajan päätöstilaisuus. Johtelin tilaisuuden. Aluksi toin terveisiä Komista, jossa olimme marraskuussa - oli hyvä mahdollisuus tuoda kun itse johdin kokousta. Sen jälkeen ilmoitukset tulevista tilaisuuksista. Kuuntelimme äänitteeltä yhden Jeesusta ylistävän kappaleen seisten. Kerroin rukous- ja paastoviikon tilaisuuksiin osallistuneiden määristä. Paavo Pietilä toi esille profeetallista sanomaa. Lauloimme Jussi Rautasen - laulu ja basso -sekä Jouko Reenilän - laulu ja kitara - johdolla pari laulua. Kuuntelimme videolta rovasti Päivä Parviaisen - 102 v - haastattelua. Yhdyimme hänen rukoukseensa Suomen puolesta. Etukäteen pyysin seurakuntamme vanhimmistoveljiä johtamaan meitä niihin rukousaiheisiin, joita rukous- ja paastoviikon eri tilaisuuksissa rukoiltiin: Arto Riihinen johti aiheeseen: Uskovien henkilökohtainen elämä, Jukka Oittinen: Seurakunnat, Sven Loosen: Kotipaikkakunta. Lauloimme Jussi Rautasen ja Jouko reenilän johdolla pari laulua. Jouko Reenilä johti rukousaiheeseen: Suomi, Vesa Rautasaari: Israel ja muut kansat, Tarmo Moisio: Perhekuntalaiset ja sukulaiset. Jussi Rautanen ja Jouko reenilä johtivat meidät kahteen lauluun. Kannettiin rahalahja lähetystyötä varten laulujen aikana. Puhuin. Loppuun Jusssi ja Jouko johtivat pariin lauluun. Iloitsin tilaisuudesta - joka oli vähän isompi rukouskokous. Iloitsin koko rukousviikosta. Jatkakaamme rukoillen!

Tulimme kokouksesta kotiin. Jussi Rautanen tuli mukanamme. Hän tuli katsomaan sitä, miksi sulake palaa. Joimme kahvia aluksi. Söimme Marja-Leenan tekemät ruuat. Joimme kahvia lopuksi.

16:ksi menin One Way-seurakuntaan. Jussi tuli kyydissäni kotiin. Puhuin em. seurakunnassa. Miika Gröngvist johteli tilaisuuden. Sain myös olla mukana siunaamassa yhtä uutta veljeä seurakunnan alkuvaiheen johtotiimiin - hän oli Samuli Lahtela. Oli ihan etuoikeus olla Samulia siunaamassa - olen saanut siunata hänet ja Sadun avioliittoon. Lopuksi joimme kahvit. Siunausta seurakunnalle.

Tultuani kotiin olivat Terhi-Marja, Emilia ja Daniel käymässä meillä asialla. Vaihdoin vaatteet ja ajelin takaisin kylälle. Kävin urheilukentällä 10 km lenkillä - joka toisen km:n juosta hissuttelin ja joka toisen kävelin. 

Palattuani laitoin tulen takkaan.

Iltapalaa ja teetä.

Sellainenhan se on ollut vuolijan pyhäpäivä.

Siunausta!

Ps. "Sinä kuulet nöyrien halajamisen, Herra, sinä vahvistat heidän sydämensä, sinä teroitat korvasi" (Ps. 10:18).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti