20181226

26.12.

Tapaninpäivä. Stefanuksen, ensimmäisen veritodistajan, Stefanuksen, muistopäivä. Hänestä voit lukea Apostolien teoista. Tänäkin päivänä lukuisat Jeesukseen uskovat, eri puolilla maailmaa, kokevat saman - heidät tapetaan siksi, että uskovat jeesukseen ja eivät halua pitää sitä salassa. Tämä kehitys ei ole vähenemään, vaan lisääntymään, päin.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut Lehtomäen Tepolle!

Noustessamme oli 1.2 astetta kylmän puolella. Tero, Mari, Nooa, ja Daniel olivat meillä yön. Daniel lähti kävellen kotiin - 1 km - kun heidän perheensä oli lähdössä kylään.

Syötyämme aamupalaa ja juotuamme kahvia, ym. kantelivat Tero, Mari ja Nooa tavaransa autoon ja lähtivät ajamaan "Timoille", Höytiälle. Menivät sieltä hakemaan Aaron ja Eeliksen, jotka olivat siellä yötä. Sitten menivät Heimolle ja Arjalle, veljelleni, sekä Pirjolle ja Karille, siskolleni, vierailulle. Samalle reissulle menivät Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Danielkin.

Sitten olivatkin mummi ja vaari kaksistaan. Kahvia tuli juotua, kirjaakin vähän luettua, radiotakin kuunneltua ja torkuttua/nukuttua. Takkaankin tuli laitettua.

Söimme lämmiteltyjä - hyviä - jouluruokia ja kahviakin joimme.

Kävin Tapaninkävelyllä - kun en -ajelulla - urheilukentällä. 8.8 km "tallailin" lumisella radalla. 1 aste miinusta. Mukava oli "hapittua."

Kirjaa lueskelin palattuani. Laitoin vielä takkaan tulen. Söimme iltapalaa ja joimme teetä.

Terolta tuli kuvia heidän ja "Terhien" reissusta Kangasniemelle, Heimolle ja Pirjolle.

Sydämelliset kiitokset koko meidän perhekunnalle joulunajasta - ja teistä jokaisesta! Erityisesti rakkaalle vaimolleni!

Kiitos kaikille joulutervehdyksistä!

Siunausta!

Ps. "Herra mielistyy niihin, jotka häntä pelkäävät, jotka panevat toivonsa hänen armoonsa" (Ps. 147:17).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti