20181215

15.12.

Lauantai.

Sydämelliset nimipäiväonnittelut velimiehelleni, Heimolle, kotipalkisille! Samoin Nooalle, mukavalle pojanpojalle, Tampereelle!

Ajoissa ylös. 7.7 astetta pakkasta. Aamupalaa ja kahvia. Luin Apostolien tekoja. Valmistautumista päivän puhumiseen. Torkkumista ja nukkumista.

Marja-Leena keitteli "moksisoppaa" - sekahedelmäsoppaa - huomiseen Joulujuhlaan, joka on Helluntaiseurakunnan rukoushuoneella, Matinkuja 1., klo 16 huomenna. Tule sinäkin sinne! Ohjelmaa ja lopuksi kunnon puurot ja kiisselit.

11 lähdin ajaa köröttelemään kohti Pylkönmäkeä. Siellä alkoi klo 12 Ruokailutapahtuma. Olikin vähän juhlallisempi tapahtuma - jota seurakuntamme tapahtumakalenterissa oleva ilmoitus ei tuonut esiin. Oikein kunnon jouluateria ja kauniisti katetut pöydät. Mauno Sironen johteli tilaisuuden. Alkusanojen, rukouksen ja laulun jälkeen pääsimme nauttimaan hyvän jouluaterian. Sen jälkeen lauloimme joululauluja, Yrjö Takalan pianosäestyksellä. Välissä oli yhden "pylkköläisen" lausuma mukava jouluruno. Netta Paananen lauloi joululaulun. Minä pidin puheen. Oli ilo julistaa iäti kestävää evankeliumia yksinkertaisesti. Lopuksi oli hyvät joulutorttukahvit. Mukava tilaisuus, jossa oli niin paljon väkeä, että tuoleja jouduttiin laittamaan lisää pöytien ympärille.

Ajelin kotiin. pakkasta n. 9 astetta. Sumuinen maisema. Puut olivat tulleet jouluisen kuuraisiksi. M-L oli tekemässä joulusiivoja.

Laitoin tulen takkaan.

Kävin urheilukentällä 10 km kävelylenkillä. Siellä tallatessani sain kuunnella Saarijärven kirkon kellotapulista soivia ehtookelloja, jotka ilmoittivat pyhän alkaneeksi - niin sitä ainakin aikaisemmin sanottiin.

Poljeskelin kuntopyörää 30 min, samalla kirjaa lukien.

Kävin hikoilemassa saunan löylyissä - niinkuin suomalaisen miehen lauantaina pitääkin.

Iltapalaa ja teetä.

Siunausta!

Ps. "Paukuttakaa käsiänne, kaikki kansat, kohottakaa Jumalalle riemuhuuto" (Ps. 47:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti