20160214

14.2.

Taisi olla 1 aste lämpimän puolella kun nousimme sunnuntaihin. Ohut kerros luntakin oli tullut lisää. Puut ja pensaat olivat kauniita - kuin pumpulia oksillaan - kun tuulia ei juurikaan ole ollut. Pienten valojen tuikkiessa söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia. marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Ajelimme M-L:n kanssa helluntairukoushuoneelle klo 10 alkaneeseen rukoushetkeen. Taisi ainakin kymmenkunta rukoilijaa olla.
Klo 11 alkoi tilaisuus yläkerrassa. Mukana oli ainakin yksi juuri uskoontullut ihminen pienen poikansa kanssa. Jumala tekee työtään kaupungissamme. Ihmisiä vain tulee uskoon - ja se tulee lisääntymään. Reenilän Jouko johteli tilaisuuden. Salon Raimo antoi lähetysinfoa. Turusen Mika saarnasi. Ex tempore -ryhmä johteli ylistykseen. Hyvä henki ylistyksen aikana. Ilmapiiri on tärkeä. Kokouksen jälkeen oli alakerrassa kahvitarjoilu.

Palattuamme kotiin hain puita ja laitoin tulen takkaan - niitä pieniä mukavia vaari-miehen hommia.

Kävimme M-L:n kanssa rauhallisella kävelylenkillä - jotain 3 - 4 km välillä. 

Söimme.

Työntelin lumia. Denis, Terhi-Marja ja Emilia pistäytyivät. Jatkoin vähän lumien kolailua. Jatkoin 5 km 250 m mittaisella hiihtelyllä pitkin pihalatua. Sen jälkeen vielä hieman lumen siirtelyä. verensokeriarvo hyvä sen jälkeen. Lämpötila + 0.4.

Iltapalaa ja teetä.

Poljin kuntopyörää 30 min. , jonka jälkeen hieman venyttelin.

Verensokeri pari tuntia iltapalasta hyvä.

"Se, miten elämme kotona, on jokaisen kristityn miehen ja naisen happotesti. Ystävien seurassa on paljon helpompaa elää esimerkillistä ja Kristukselle omistettua elämää. Silloin me näytämme parhaan puolemme ja olemme tietoisia muiden mielipiteistä ja asenteista.

Oma perheemme näkee meidät niinä hetkinä, kun rintavarustuksemme on alhaalla. He näkevät meidät, kun uupumus ja stressi koettelevat hermojamme. Oma perheemme tietää, elääkö Kristus todella meissä ja meidän kauttamme.

Jos olen todellinen kristitty, en anna edes kotona valtaa kiukunpurkauksille, kärsimättömyydelle, syyttelylle, ivalle, epäystävällisyydelle, epäilykselle, itsekkyydelle tai laiskuudelle. Sen sijaan elämässäni näkyy Hengen hedelmä, joka on "rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen" (Gal. 5:22). Kuinka erilainen kotisi olisikaan, jos pitäytyisit jatkuvasti näissä kristillisissä hyveissä!" (Billy Graham).

Siunausta!

Ps. "Iloitkaa aina Herrassa!" (Fil. 4:4).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti