20160215

15.2

Noustessamme uuteen päivään oli lämpötila 0 - 1 astetta plussalla. Ohut kerros tullut luntakin yöllä. Puut ja pensaat olivat entistä kauniimpia lumisina. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Luukkaan evankeliumia. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. M-L luki kohdan hartauskirjasta tälle päivälle.

Kävin 6.3 km rauhallisella lenkillä Tarvaalan suunnassa. M-L kävi hakemassa Danielin koulusta meille.

Emilia tuli koulusta kotiin kävellen suksien, pulkan ja laukkunsa kanssa - ja hyvin selvisi. 13.30 maissa kävin hakemassa Deniksen ja Emilian. Emilia tuli meille, Denis lähti kylälle kyydissäni. Meni asioilleen. Minä menin 14:ksi urheiluhierojalle. 15 jälkeen ajelimme Deniksen kanssa meille. Söimme ja joimme vohvelikahvit - sellaisiakin oli M-L paistellut. Lapset jo olivat niillä herkutelleet. Kävin viemässä Deniksen ja lapset kotiin. Kävin kylällä samalla reissulla. Kävin postissa ja viemässä suruadressin. 

Sytyttelin tulet takkaan. 

Kävimme M-L:n kanssa 5 km lenkillä Tarvaalan suunnassa. Pakkanen yli 4 asteessa. Kohta puolikas kuu koetti olla esillä pilvien seassa. Onhan se maisema kaunis tällä hetkellä.

Lämmitin saunan ja kylvin hyvin mukavasti pintaan käyvällä vastalla. Saunan on oltava tarpeeksi kuuma vastaa käytellessä, ettei tarvitse hakata vastasta lehtiä pois. 

Söimme iltapalaa ja joimme teetä tuikkujen tuikkiessa. 

Torstaina, 3. päivänä maaliskuuta, on "On Yksi Nimi ylitse muiden..." KYLÄILTA Kekkilän kylätuvalla. Laitahan allakkaan ja tule mukaan!

"Afrikan matkailijat kertovat kasvista, joka ei koskaan kauniilla säällä kukoista. Se näyttää aivan tavalliselta, mutta kun erämaan kuuma tuuli alkaa puhaltaa, silloin tuo pieni, mitätön, ruma kasvi avaa lehtensä ja muuttuu mitä kauneimmaksi kukaksi. Se kukoistaa ainoastaan myrskyssä. Jospa mekin voisimme kukoistaa myrskyssä! Kuinka toivoisimmekaan elämämme päättyessä niin tapahtuneen!

Olkaamme lujat tänä aikana, joka niin pian on loppuva.

Täällä täytyy olla taistelua, mutta siellä on ihanaa Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä. Hänelle olkoon kunnia ja valta iankaikkisuuksien iankaikkisuuksissa!" (A. B. Simpson).

Siunausta!

Ps. "Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi. Ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja sielustasi ja voimastasi" (5. Moos. 6: 4,5).  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti