20160601

1.6.

Tänään on hääpäivämme. Kiitokset rakkaalle vaimolleni, Marja-Leenalle, 47 yhteisestä avioliittovuodesta! Lapsiltamme - kiitos Jumalalle heistä ja perheistään, kuten myös heidän äidistään ja mummistaan - tuli hauskoja onnitteluja M-L:n älypuhelimen kautta.

Söimme aamupalaa ja joimme kahvia - minä tuolla takapihan aurinkolassa/linnunlaululassa. Siellä otimme myös hääpäiväkuvan. Siinä oli M-L:lla päässään vihkihuntu, joka oli käytössä 1.6.1969. - minun päässäni oli sellainen kirjava huivi. Niinpä sitä tulikin palautetta älypuhelimeen, että olette alkaneet harrastamaan moottoripyöräilyä - ja kohta perään joltakin näistä perillisistämme kuva, jossa sulhanen ja morsian ajaa moottoripyörällä kovaa vauhtia.

Takapihalla luin 1. Timoteus-kirjettä. M-L luki kohdan hartauskirjasta ja rukoilimme yhdessä siellä myös.

11:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle - olimme sopineet sinne tapaamisen Rantalan Jussin kanssa. Monistimme nuotioiltakutsuja Mulikan nuotioiltaa varten. Infoa illasta tuossa blogin oikealla puolella. Samalla reissulla kävin ostamassa ruusuja hääpäivän johdosta M-L:lle.

13-14 välillä söimme hyvän aterian - ihan kotona. 

14 maissa hain Emilian koulun jälkeen meille. 

Kävin 7.2 km "kävelynomaisella" lenkillä lämpimällä urheilukentällä - +26-27. Nopein kilometri oli tänään 7.45 min. - tarkoituksena tehdä rauhallinen teputtelu. Yksi toinenkin samanlajin harrastaja oli samaan aikaan radalla. Mukava yhdessä kierrellä rataa. Eilen tapasin - ja jutustelimme - yhden seurakuntalaisen kanssa, jota en ole tavannut pitkiin aikoihin. Hyvä tapaaminen.

Kun tulin lenkiltä olivat Emilian lisäksi meille tulleet myös Terhi-Marja ja Daniil. T-M oli tuonut hääpäiväkukat. Kiitos! Hääpäiväkahviakin siinä juotiin - toiset myös sen kanssa kakkuakin.

19:ksi ajelin helluntairukoushuoneelle rukousiltaan, joka oli Jesaja 62 -Israel-rukousilta - 9 henkeä.

Iltapalaa ja hopeateetä.

On ollut lämmin auringonpaisteen ja sinisen taivaan päivä.

"Kun monimiljonääri J. P. Morgan kuoli, paljastui, että hänen testamenttinsa käsitti lähes 10 000 sanaa ja 37 eri pykälää. Hän oli ollut osallisena lukuisissa eri kauppatapahtumissa, ja joissakin niistä liikuteltiin valtavia rahasummia.

Meille ei jää kuitenkaan epäilystäkään siitä, mitä hän piti elämänsä tärkeimpänä kauppana: "Minä annan sieluni Vapahtajani käsiin ja luotan täydellisesti siihen, että koska Hän on pelastanut ja pessyt sen omalla kalliilla verellään, Hän on luovuttava sen virheettömänä Taivaallisen Isäni käsiin. Rukoilen hartaasti, että lapseni ylläpitävät ja puolustavat - kustannuksista ja henkilökohtaisista uhrauksista riippumatta - sitä siunattua oppia, jonka mukaan kaikki syntimme on sovitettu Jeesuksen Kristuksen veressä."

Oman sielunsa iankaikkisen siunauksen osalta J. P. Morganille ei ollut mitään hyötyä valtavista rikkauksistaan. Hän oli aivan yhtä riippuvainen Jumalan armosta kuin Golgatan ristillä riippunut ryöväri. Olitpa kuka tahansa ja tehnyt mitä tahansa, ainoastaan Kristus voi pelastaa sinut, sillä "Jeesuksen Kristuksen... veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä" (1. Joh. 1:7) (Billy Graham, Tänään on toivoa, viisauden ja uskon sanoja, s. 170, Kuva ja Sana 2009).

Siunausta!

Ps. "... näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia" (2. Kor. 4:18). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti