20160610

10.6.

Harmaaseen päivään nousimme. Lienee ollut alle +5. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Tiituskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta.

11:ksi menin helluntairukoushuoneelle Päivärukoushetkeen - 8 henkeä. 

Kävin hakemassa Emilian ja Danielin heiltä meille. 

Kävimme lasten ja M-L:n kanssa syömässä HH:ssa - aikuisille tarjottiin kahvia ja lapsille jätskiä ilmaiseksi. Tosin ruokaan kyllä muutenkin se kahvi sisältyy. 

Palattuamme kotiin kirjoittelin Rintamaposti 2. - SAARIJÄRVI RUKOILEE - kristittyjen yhteisen rukousrintaman yhteyskirjeen. Rukousrintamassa on nyt 75 henkilöä Saarijärven eri seurakunnista. Se on hieno juttu! Lisää mahtuu - seinät eivät ahdista. Jos haluat tulla mukaan tällaiseen rukousrintamaan, jossa rukoillaan siellä missä eletään ja ollaan, silloin kuin se itselle sopii, niin ilmoita yhteystietosi ja niin alat saamaan Rintamaposti -kirjeitä, joissa on rukousaiheita ja rohkaisua rukoukseen. Voit ilmoittautua mukaan esim seuraaviin välineisiin: jouko.kuusjarvi@gmail.com Puh. 040-0206858 (Jouko Kuusjärvi) 
Lähettelin s-posteihin Rintamapostia, sekä niille, jotka halusivat sen postitse, niin postiosoitteeseen.

Terhi-Marja ja Denis hakivat lapset töistä tullessaan.

Kävin urheilukentällä jaksottaisella, 10 km "kävelynomaisella" lenkillä. Nopein kilometri oli 6.34 min. tänään. Satoi hieman, aurinkokin vähän paistoi, enimmäkseen oli harmaata satamatonta. 

Palattuani lenkiltä piti hieman ottaa iltapalaa ja teetä.

"Lähetyskäskyn rahoittaminen

Jumalan näkökulma kaikkiin asioihin liittyy Hänen pelastussuunnitelmiinsa. Seurakunnan rakentamisessa on omat kulunsa, samoin Israelin siunaamisessa ja ennenkaikkea Lähetyskäskyn täyttämisessä. Lähetyskäskyn täyttämiseen tarvitaan miljardeja dollareita, euroja ja muita valuuttoja. International Bulletin of Missionary Research julkaisee tilastoja kristillisyydestä globaalissa viitekehyksessä. Vuoden 2013 tilaston mukaan kristittyjen keskimääräinen uhraaminen kristittyihin kohteisiin oli 1.8% heidän tuloistaan ja vastaavasti 98.2% käytettiin omiin tarpeisiin. Kristilliseen työhön uhratuista rahoista noin 45% meni lähetystyön kuluihin, ja noin 55% erilaisiin kirkollisiin tai vapaakristillisiin väärinkäytöksiin, jolloin Herran työhön kylvetyt rahat päätyivät jonkun omiin taskuihin! Tällaiseen tilastoon pitää aina suhtautua pienellä varauksella, mutta uskomme, että suunnilleen tämä on kuvaus todellisesta tilanteesta. Lähetyskäskyn rahoittaminen on seurakunnan tehtävä, eikä siinä pitäisi olla mitään vaikeuksia. Meillä kaikilla on oikeus oman lompakkomme ja sen sisällön omistamiseen, mutta mikään ei ole niin vapauttavaa, kuin luovuttaa tämä alue Jumalalle ja antaa Hänen tulla myös lompakkomme herraksi. Tässä on länsimaisen uskovan koetinkivi, eikä hengellinen herätys Euroopassa ja USA:ssa ala ilman, että tämä alue luovutetaan Herralle ensin. Vain tässä on tie mammonan otteen murtumiseen ja todelliseen vapauteen omassa elämässämme, ja myös kansakuntiemme elämässä" (Esirukoilijoiden ystäväkirje, kesä 2016, s. 3).

Siunausta!

Ps. "Jos kuulet Herran, sinun Jumalasi, ääntä...siunattu olet sinä kaupungissa" (5. Moos. 28:1,3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti