20160612

12.6.

Aurinkoista aamulla. Marja-Leena vei heti aamusta helluntairukoushuoneelle eilen leipomiaan leipomuksia - ICEJ:n Exodus-päivään tarjoiltavaksi. Minä vasta vähän myöhemmin nousiskelin. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. "Timoilla" oltu aamukahvilla omalla laavulla. Se on mukavata - "elämän eliksiiriä".

Kävin päivällä 8 km rauhallisella, "kävelynomaisella" lenkillä urheilukentällä.

Palattuani lenkiltä söimme hyvää VHH-ruokaa.

18:ksi ajelimme helluntairukoushuoneelle Israel-tilaisuuteen - paikalla oli väkeä ICEJ:sta

Selvittyämme kotiin oli vuorossa iltapalaa ja kermaista hopeateetä.

"RUKOUS ON ENSIN JA JATKUVASTI

Lukiessamme evankeliumeista Jeesuksen elämästä maan päällä, huomaamme yhden silmiinpistävän asian: Hän rukoili lakkaamatta. Jeesus rukoili aamulla, illalla, yöllä ja päivällä. Miksi Hän teki niin? Siksi, koska Hän oli täysin riippuvainen Isästään. Hän ei olisi voinut suorittaa tehtäväänsä, ellei olisi elänyt jatkuvassa rukousyhteydessä Isän kanssa. Ihmisen osassa eläessään Jeesus oli täysin riisuutunut jumaluudestaan. Hän oli kuin kuka tahansa meistä. Hän oli suostunut elämään ihmisenä ihmisen osassa ja olemaan riippuvainen Isänsä ohjauksesta ja Pyhästä Hengestä. Jeesuksen sanat olivat Isän sanoja. Hänen tekonsa olivat Isän tekoja. Rukousyhteys Isän kanssa oli Hänen elämänsä salaisuus.

Jeesuksen elämä viitoittaa esimerkin meille. Ainoa mahdollisuutemme elää todellisesti Isän suunnittelemaa elämää kohdallamme on jatkuva rukousyhteys Hänen kanssaan. Tämän asian ymmärtäminen on meille ja Jumalan työlle maailmassa erittäin tärkeää.

Alkuseurakunta oli ymmärtänyt tämän. Se seurasi Jeesuksen esimerkkiä: "Ja he pysyivät ... rukouksissa" (Apost. t. 2:42). Lukiessamme Apostolien tekoja huomaamme, että Jumala oli heidän kanssansa. Olkoon tämä meidänkin tiemme tänään" /Jouko Kuusjärvi, Sytykkeitä rukouselämään 1., Skyprint Oy 2010, s. 73-74).

Siunausta!

Ps. "Jos joku minua palvelee, seuratkoon hän minua" (Joh. 12:26).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti