20160603

3.6. Noustessamme oli aurinkoista. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia - minä takapihalla. Luin siellä 1. Timoteuskirjettä. Olohuoneessa M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä.
Laitoimme tavaroita autoon. 12:ksi ajelimme ottamaan Emilian ja Danielin kyytiin heiltä koulun jälkeen. Huomenna on vielä todistustenjako. Sitten alkaa kesäloma. Jätimme lapset äidin työpaikalle - välillä Uuraisten kaupasta jätskiä ja muutakin - ja jatkoimme Kangasniemelle. Siellä ensin syömään TB:lle. Siellä on perjantaisin tirripaistipäivä - ja se on/oli hyvää. Kävimme torilla, jossa oli markkinat. Tavoitimme myös Pirtin puistosta hengellistä näytelmää, mutta lie oli jo päättynyt. Ostin urheiluliikkeestä pyydyslupia Mallokselle. M-L kävi kaupoissa. Sitten vain Rasaniemen rantaan ja tavarat veneeseen. Unohtui kirkolta ostaa bensaa moottoria varten. Niinpä soutelin puolituntisen. Tuuli aikalailla - onneksi melkein takaa. 16.40 olimme Mäntyluodossa. Tavarat mökille. M-L alkoi heti siivota. Tuuli nousi voimakkaaksi - mökin nurkkasalvoksissa vain jymisi.
19 jälkeen laitoin saunan lämmite. 20 jälkeen menin löylyttelemään. Aaltojen ääni oli voimakas.
Söimme iltapalaa ja joimme teetä. Mökin eteläseinä alko muuttua punertavaksi kun punainen aurinko laski Pohisselän metsän reunan taakse - sinne syntymäkotini suuntaan. Kävimme vaaka-asentoon. Tuuli rauhoittunut, ei kuitenkaan kokonaan. Hämärä alkoi laskeutua kesäkuun alkua elävän luonnon ylle. Kiitos Jeesus pelastuksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti