20160617

17.6.

Alku päivälle - sää - oli hämärä ja harmaa. Myöhemmin aurinkokin näkyi ainakin vähän. +16-17. Noustuamme söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hebrealaiskirjettä. Marja-Leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä. 

Kävin hakemassa Emilian ja Danielin heiltä meille - isot kantamukset mukanaan leikkitavaroita.

Ajelin 11:ksi helluntairukoushuoneelle Päiväeukoushetkeen - 5 henkeä. 

Palattuani kotiin alkoi M-L paistelemaan lettuja. Lapset leikkivät. Menimme kolmisin - lapset ja minä - ulos, jossa pelasimme jalkapalloa. Emilian mentyä sisälle jatkoimme Danielin kanssa - heittelin sählypalloa ja Daniel torjui.

Söimme - ja myöskin vohvelipannulla paistettuja vohveleita. Sen kyllä huomasi verensokerin mittauksen jälkeen.

Terhi-Marja kävi hakemassa lapset töistä tullessaan.

Kävin 5.2 km hiljaisella "kävelynomaisella" lenkillä - kunhan, että sai vähän niveliin liikettä. Juttelimme siellä yhden "veljeksi tulleen" ihmisen kanssa. Tihkutteli välillä sadetta - satoi kovastikin juuri kun olin menossa kentälle. Juoksivat myös Cooperin-testin lopetellessani lenkkiäni. Olisihan sitä voinut mennä mukaan, mutta kun olisi tarkoitus huomenna mennä kisoihin, niin eihän sitä.

Palattuani kotiin oli M-L laittelemassa multaa kukkaruukkuihin. 

Iltapalaa ja hopeateet.

"OIKEAN TIEN LÖYTÄMINEN

Jotakin hälyttävää on elämässämme uskovina silloin, jos emme koskaan kysele Jumalan johdatusta. Rukouksen: Herra, miten sinä haluat minua johdattaa, tulisi kuulua sydämestä nousevana rukouksena elämäämme. Hänellä on suunnitelma meitä varten. Hänellä on tahto elämäämme nähden. Parhainta, mitä voimme kohdaltamme Jumalalle sanoa, on: Tapahtukoon sinun tahtosi!

Kuinka Jumala meitä johdattaa? Ensinnäkin: Sanansa mukaan ja kautta. Sellaiset asiat - ja tiet - jotka eivät ole Jumalan Sanan mukaisia, eivät ole Hänen johdattamiaan. Toiseksi: Sisimmässämme on Pyhän Hengen todistus asian oikeellisuudesta juuri minua koskien. Kolmanneksi: Jumalaon voimallinen johdattamaan minua - ja viemään eteenpäin - niissä olosuhteissa, joissa Hänen johdatuksensa tapahtuu.

Oleellisinta on, että Jumala näkee minussa olevan sydämen halun tehdä Hänen tahtoaan. Miten toimin? Raamattu sanoo: "... minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen" (Jer. 31.9.). Siinä se on sanottu yksinkertaisesti ja selvästi. Antaudumme Herralle. Puhumme Hänelle rukouksessa asiamme. Pyydämme Häneltä johdatusta elämäämme. Elämässämme on isoja tienristeyksiä. Niissä sama Jumalan Sanan neuvo toimii. Sama neuvo toimii päivittäin. Hän johdattaa - lupauksensa mukaan - niitä, jotka kulkevat rukoillen" (Jouko Kuusjärvi, Sytykkeitä rukouselämään, Skyprint 2010, s. 71-72).

Siunausta!

Ps. "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun! Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa" (Joh. 14:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti