20160627

27.6.

Maanantaita mennään. Eikä valittamista - eikä se valittaminen ihan joka asiasta ainakaan ole muutenkaan mitenkään suositeltavaa. Taitaahan se Raamattukin puhua tuosta tyytyväisyydestäkin jotakin.

Sellaista pilvipoutaista päivää olemme vietelleet. Iltaa kohti pilvisyys lisääntyi. Kuiten yli 20 ollut tuota lämmintäkin.

Noustuamme "jalanviljaan" söimme aamupalaa ja joimme kahvia. Luin Hebrealaiskirjettä. Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Kävin hakemassa Emilian ja Danielin heiltä meille. Danielilla pari rekkaa mukanaan - toinen eiliten synttärilahjaksi saatu.

Ajelimme Emilian ja Danielin kanssa kylälle, torille, 12:ksi, jossa oli Gospel Ridersien evankelioimisreittiin kuuluva tilaisuus. Vastuuhenkilönä Vesa rautasaari. 14-15 välillä tulimme kotiin. Matkalla kävimme katsastusasemalla. Tänään ei päässyt. Varasin ajan tälle viikolle.

Söimme.

Menimme Emilian ja Danielin kanssa Summassaaren hotellin rantaan uimaan. He uivat, minä en. Aallot olivat aika isot. Se ei lapsia haitannut, päinvastoin.

Uimareissun jälkeen ajelin Mannilan männikön pururadalle 8 km 250 m "juoksuhissuttelulenkille". N +20. M-L halusi ajaa nurmikon hyötyliikuntana. Pururadalta menin urheilukentälle, jossa etenin "kävelynomaisesti" 2 km. Lenkille tuli tänään mittaa 10 km 250 m.

Iltapalaa ja teetä.

"JUMALALLA ON PALJON ANNETTAVAA

Kun uskomme Jeesukseen, on meillä Isä taivaassa. Hän rakastaa lapsiaan paljon enemmän kuin osaamme kuvitellakaan. Isänä Hän haluaa vain hyvää meille lapsilleen. Jumalalla ei ole meitä kohtaan vihamieliset ajatukset. Taivaallisen Isän edessä ei Hänen lastensa tarvitse arkailla. Saamme olla luottavaisia ja rohkeita.

Rukoillessamme meidän ei tarvitse katsoa itseemme, tai verrata rukouksiamme toisten ihmisten rukouksiin. Isämme oikein odottaa, että pyytäisimme Häneltä rohkeasti asioita, joita Hän on halukas meille jakamaan ja antamaan. Raamattu sanoo: "Mutta hänelle, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme, sen voiman mukaan, joka meissä vaikuttaa, hänelle kunnia seurakunnassa ja Kristuksessa Jeesuksessa kautta kaikkien sukupolvien, aina ja iankaikkisesti! Amen" (Efes. 3:20-21).

Kuinka paljon Jumalalla onkaan annettavana meille siunauksiaan! Hän voi tehdä ja antaa monin verroin enemmän, kuin kaikki, mitä anomme tai ymmärrämme. Isämme on Jumala, Kaikkivaltias, maan ja taivaan Herra! Älä arkaile, vaan pyydä taivaalliselta Isältäsi yksinkertaisessa luottamuksessa Hänen rikkauksiaan! Rukousvastaukset tuovat kunniaa Jumalalle" (Jouko Kuusjärvi, Sytykkeitä rukouselämään, Skyprint 2010, s. 67-68).

Siunausta!

Ps. "Mikä maailmassa on halpasukuista ja halveksittua, sen Jumala valitsi, sen, joka ei mitään ole, tehdäkseen mitättömäksi sen, joka jotakin on" (1. Kor. 1:28).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti