20160629

29.6.

Marja-Leena nousi aikaisemmin ja kävi viemässä Emilian ja Danielin, sekä yhden tytön lastenleirille yhdelle Karstulan kylälle. Nousin hänen palattuaan. Aamupalaa ja kahvia. Aurinko paistoi. M-L luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme vähän.

Kävin kylällä asioilla - hakemassa pankista tilaamiani Tanskan kruunuja, sekä näyttämässä autoa katsastusasemalla. Pomppasi renkaista.

Palattuani kotiin kylältä, kävin varaamassa renkaat tuosta läheltä - josko ne maanantaina saisi alle.

Kävin 2 km 750 m "hissuttelulenkin" Mannilan männikön pururadalla. Aurinko paistoi - yli +22. Sieltä tulin urheilukentälle ja tein 2.4 km "kävelynomaisen" jatkolenkin. Yhteensä tuli lenkitettyä 5 km 150 m. 

Söimme hyvää ruokaa - M-L:n tekemähän on aina sellaista. Hän leipoi myös mantelileipiä minulle matkaan.

17.30:ksi ajelin Saarijärven sillanpieleen. matkalla hain postista paketillisen jaettavaa heinäkuun matkalle - hengellistä, lapsille. Niin, sinne sillanpieleen ajelin. Siellä uimarannassa - jossa olen ennenkin kastanut kaksi ihmistä - kastoin yhden uskoontulleen ihmisen. Satoi kovasti ennen sitä, mutta kun kastehetkialkoi, paistoi aurinko niin hienosti ja lämpöisesti. Kehoittan sinuakin, joka olet tullut uskoon, mutta et ole sen jälkeen vielä käynyt kasteella, että mene kasteelle - Sanan mukaan, Jeesusta seuraten. Se on oikeajärjestys kastetta ajatellen. Älä kuitenkaan usko vain minua - taimuitakaan - vaan lue se itse Raamatusta. Sisälukutaito riittää.

Käytyäni kotona kastereissun jälkeen, lähdin pian 19:ksi helluntairukoushuoneelle Rukousiltaan - 4 henkeä.

Terhi-Marja, Emilia ja Daniel käväisivät meillä - T-M haki lapset leiriltä yöksi kotiin. Hän kirjoitti minulle valmiiksi maahantulokortin heinäkuun reissua varten. Niitä kun on noita reissuja itse kullakin.

Pakkailin reppuani tänä iltana alkavaa reissua varten

Söin iltapalaa ja join teetä, että jaksaa yön matkustaa

23.45:ksi on sovittu, että meille tulee pari kaveria, jotka lähtevät samalle reissulle kuin minäkin. M-L vie meidät Äänekosken matkahuollolle 00.35:ksi, josta meidän on tarkoitus nousta linja-autoon, joka vie meidät Helsinki-Vantaan lentoasemalle, jossa se on 5.30. Sieltä nousemme - jHs - lentokoneeseen, joka lähteen klo 7 Kööpenhaminaan. Sieltä bussilla Odenseen, Tanskassa.

"Tahdonpa sanoa, mikä auttaa kaikissa elämän vaikeuksissa: on oltava enemmän uskoa, enemmän kärsivällisyyttä, enemmän rukousta" (Yrjö Müller).

Siunausta!

Ps. "Vaella minun edessäni ja ole nuhteeton" (1. Moos. 17:1).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti