20160625

24.6.

Hyvää Juhannusta jokaiselle! Samoin jokaiselle nimipäiväänsä viettävälle tutulle ja tuntemattomalle paljon onnitteluja!

Aurinkoiseen Juhannusaattoon saimme nousta. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia.

Lähdimme aamusta - emme aikaisin - ajelemaan Marja-Leenan kanssa Keuruulle Uuraisten, Multian kautta. Sinneppä Juhannuskonferenssiin Iso Kirjan alueelle. Matkalla rukoilimme yhdessä. Siellä oli hyviä tilaisuuksia. Esim. terapeutti Elli Meklinin - sukunimen oikeinkirjoitusta en nyt tiedä - puhe lähimmistä lähimmäisistä oli täyttä asiaa joka sana - ja niin hyvällä tavalla esille tuotu. Kyse oli kodissa asuvista ihmisistä. Suosittelen etsimään kuunneltavaksi. Romanikokous oli musiikin ja puheiden osalta erinomainen. Sari Essayahin puhe lippujennoston yhteydessä oli sellainen, jollaisia soisi kuulevansa. 

Teron, Marin ja Eeliksen tapasimme lyhyesti. Aarokin lienee ollut siellä jossain. Timo, Pia ja Milena olivat käyneettuomassa Milkan töihin konfaan. Hyvä Milka! Milka nähtiin lyhyesti, toisia ei. Miro on ollut kaverinsa kanssa vissiin jo alusta asti. Häntä en minä ole nähnyt, mutta M-L kyllä. Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel nähtiin lyhyesti. Kaikki menevät konfassa omiin suuntiinsa ja tilaisuuksiinsa ja tuttujen tapaamisiinsa. Mukava kun perhekunta on mukana juhlilla.

Päivän mittaan tuli lounaaksi syötyä paistettuja muikkuja, M-L otti salaattia. Kahvia tuli muutaman kerran käytyä juopasemassa. Lienee ollut +23 vähintään lämmintä. Kotiin lähdimme lippujennoston jälkeen, heti 18 jälkeen. 

Keuruun ABC:n sisääntulossa näimme ohimennen Tuomas-Antin - lapinmiehen. En huomannut keitä muita autossa oli.

Timo, Pia ja Milena olivat meidän pihassa kun tulimme kotiin. Joimme kahvia.

Kun "Timot" lähtivät kotiin, lähdin minä viettämään juhannusiltaa mannilan männikön pururadalle. "Juostahissuttelin" siellä 8 km 250 m, alle 7 min/km-vauhtia. +20 oli vieläkin lämmintä ja aurinko mukavasti punersi mäntyjen kylkiä. Joissakin kohdissaq tuntui nenään grillauksen tuoksuja. Jostain näkyi leijailevan savu järven ylle - kokostako vai. 23 maissa tulin kotiin. M-L kuunteli nuorisokokousta konfasta netin kautta. Hyvä puhe, hyvää ylistystä. Jumalahan sen kunkin ylistyksen määrittelee, mutta...

Tänään se kuultiin - englantilaiset äänestivät kansanäänestyksessä itsensä eroon EU:sta - milloin se ero sitten voimaan tulleekaan. Iso juttu.

"Mikään mennyt, jolla oli tosi arvoa, ei voi kadota. Ei mikään totuus, ei mikään hyvyys, minkä ihminen omaa, voi koskaan kuolla" (T. Carlyle).

Siunausta!

Ps. "Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän herrassamme" (Room. 6:23).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti