20181010

10.10.

Tulihan se Seitsemän veljestä kivellä - vihaisia sonneja karussa - tänään mieleen. Aleksis Kiven päivä, nääs.

Hyvissä ajoin nousin. Keittelin kahvit ja join mukillisen lohivoileivän kera. Kävin viemässä Emilian kouluun. Daniel polkaisi pyörällä toisten poikien kanssa. Palattuani jatkoin kahvinjuontia ja voileivän syöntiä.

Laitoin lehteen ilmoituksen pe. 19.10. klo 18 olevasta SAARIJÄRVI RUKOILEE-illasta.

Loikoilin sohvalla ja koetin olla rukouksen hengessä. Torkkumiseksihan se lopulta meni.

Joimme kahvia. Marja-leena luki kohdan hartauskirjasta. Rukoilimme yhdessä keittiön pöydän ääressä.

Tänään olen yhdistellyt rukousaiheita ja rukoilöijoita SAARIJÄRVI RUKOILEE-rukousiltaa varten - ts. pyytänyt eri ihmisiä rukoilemaan erilaisten rukousaiheiden puolesta siellä. Se on sellaista "palapeliä." Mutta kyllä se siitä etenee - itsestään se ei kylläkään tapahdu.

14 hain Emilian koulusta heille. Aurinkoista. M-L haravoi pihalla lehtiä ja kärräili niitä pois. Söimme - ja pitihän sitä kahviakin.

Kävin urheilukentällä 9 km rauhallisella kävelylenkillä. Sininen taivas ja auringonpaiste. 11 lämmintä.

18.30:ksi menin Herran kohtaamisen iltaan helluntairukoushuoneelle. Salmen hain menomatkalla mukaan. M-L ei lähtenyt, vaikka meinasi - rytmihäiriöitä.

Pizzaa ja teetä.

"5. Korjatkaa aina hänen jälkensä - kirjat, kengät, vaatteet. Tehkää kaikki hänen puolestaan, niin että hän tottuu panemaan vastuun toisten harteille" (Larry Christenson, Kristitty perhe, Ristin Voitto 1973, s. 122).Tämä edellinen oli  niitä nuorisorikollisen kasvatussääntöjä.

Siunausta!

Ps. "Katsokaa, ettei kukaan kosta kenellekään pahaa pahalla, vaan pyrkikää aina tekemään hyvää toinen toisellenne ja kaikille" (1. Tess. 5:15).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti