20181021

21.10.

Hyvissä ajoinhan sitä nousimme. Taisi olla yli 4 astetta lämmintä. Luin Luukkaan evankeliumia vanhan selitysteoksen kanssa. Söimme aamupalaa ja joimme kahvia/teetä. Menimme Popovin Daniilin kanssa helluntairukoushuoneelle rukoushetkeen 10:ksi alakertaan. Mennessä haimme Salmen mukaan. Rukoushetkessä oli liki 10 henkeä.

11 alkoi yläkerrassa Sunnuntaijuhla, jonka johdin. Aluksi olivat kaikki ilmoitusasiat. Senjälkeen kuuntelimme yhden kappaleen äänitteeltä. Luin raamatunpaikan ja seurakunnan kuoro johti meitä ylistykseen. Eeriksonin Suvi oli tullut paikalle myös. Pyysin häntä johtamaan meitä rukoukseen. Lauloimme kaksi hengellistä laulua - ensimmäisen aikana rahalahja seurakunnan tarpeisiin. Kuoro johti meitä ylistykseen. Komiseurakunnan pastori, Daniil Popov, Syktyvkarista, puhui. Antti Pietilä toimi tulkkina. Aihe oli erinomaisen tärkeä kaikille. Antti tulkkasi miellyttävällä tavalla. Oli todella hieno asia, että kuoro johti ylistykseen. Tilaisuudessa oli runsaasti väkeä.

Kokouksen lopuksi oli alakerrassa kahvitarjoilu.

Palattuamme tilaisuudesta kotiin kävimmekin melko heti oikein hyvälle aterialle, jonka Marja-Leena oli laittanut. Kolmisin söimme - Daniil Popov. M-L ja minä. Kahviakin joimme.

Terhi-Marja, Denis, Emilia ja Daniel tulivat meille. Joimme kahvia.

18:ksi menimme Daniilin kanssa saunaan Denikselle. Saunoimme neljisin - Denis, Daniel, Daniil ja minä. Joimme heillä teetä saunan päälle.

Tultuamme meille laitoin takkaan tulen. Söimme iltapalaa - mm. M-L:n tekemää pizzaa - ja joimme teetä.

Juttelimme ja kuuntelimme Gospel Expressin äänitettä Daniilin kanssa.

"Herätys tulee Jumalalta, mutta hän käyttää ihmisiä välikappaleinaan. Jumalan toimintatapoihin kuuluu, että hänen valtakuntansa eteneminen on jossain määrin riippuvainen ihmisistä. Ellei sydämessämme ole jatkuvaa herätystä, Jumalan valtakunta kärsii.

Jokaisessa suuressa herätyksessä yleinen piirre on ollut se, että rukoilijat ovat totelleet Jumalan antamaa kehotusta rukoilla. Yleensä herätyksiin on liittynyt Pyhän hengen voitelu" (Wesley L. Duewel, Jumalan voimaa, Aika Oy 2000, s. 112).

Siunausta!

Ps. "Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä" (Kol. 3:2).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti